פאי בננה, שוקולד ושיבולת שועל בלי תנור!
פאי שוקולד בננה בהכנה פשוטה ובמכשיר אחד בלבד. ללא כל צורך בתנור עם בסיס מעוגיות ביסקוויט ושיבולת שועל והמון שוקולד מריר ובננות
פאי שוקולד בננה בהכנה פשוטה ובמכשיר אחד בלבד. ללא כל צורך בתנור עם בסיס מעוגיות ביסקוויט ושיבולת שועל והמון שוקולד מריר ובננות
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 412.3 קק״ל 4122.9 קק״לפחמימות 33.7 גרם 337.3 גרםשומן 29.4 גרם 293.9 גרםנתרן 62.4 מ״ג 623.7 מ״גחלבון 3.5 גרם 35.3 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 19.1 גרםשומן רווי 18.1 גרם 180.6 גרםכולסטרול 32.7 מ״ג 326.5 מ״גסידן 21.2 מ״ג 212.1 מ״גברזל 1.9 מ״ג 18.6 מ״גאשלגן 181.3 מ״ג 1812.7 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 6.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 30 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות412
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 412.3 קק״ל 4122.9 קק״לפחמימות 33.7 גרם 337.3 גרםשומן 29.4 גרם 293.9 גרםנתרן 62.4 מ״ג 623.7 מ״גחלבון 3.5 גרם 35.3 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 19.1 גרםשומן רווי 18.1 גרם 180.6 גרםכולסטרול 32.7 מ״ג 326.5 מ״גסידן 21.2 מ״ג 212.1 מ״גברזל 1.9 מ״ג 18.6 מ״גאשלגן 181.3 מ״ג 1812.7 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 6.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 412 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס
-
200 גרם פתי בר וניל
-
150 גרם חמאה
-
1/4 כוס שיבולת שועל דקה (אינסטנט)
מלית
-
200 גרם שוקולד מריר
-
1 בננה בינונית
-
250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
3 כפות קורנפלור
קישוט
-
1 חופן שוקולד מרירגילופים
אופן הכנה
- מכינים את בסיס הפאי: מכניסים את הביסקוויטים לבלנדר לוחצים על כפתור ה-BLEND במהירות HIGH וטוחנים את הביסקוויטים לפירורים.
- מוסיפים את החמאה ושיבולת השועל ומעבדים על לקבלת תערובת אחידה.
- מוציאים מהבלנדר ומהדקים את הפירורים לתחתית ולדפנות התבנית. מכניסים למקפיא לחצי שעה.
- מכינים את המלית: מכניסים לבלנדר את השמנת, הבננה והקורנפלור מפעילים את המכשיר על תוכנית Blend במהירות HIGH למשך 2 דקות.
- מוסיפים את שברי השוקולד ולוחצים על כפתור ה-COOK בחום MED.
- מערבבים תוך כדי ב-pulse כל 20 שניות.
- מבשלים 7 דקות עד שהקרם נהיה סמיך וחלק.
- שופכים את הקרם על הבסיס הקפוא ומכניסים למקרר למשך שעתיים.
- לפני ההגשה מגרדים על הפאי שבבי שוקולד מריר עם קולפן ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את בסיס הפאי: מכניסים את הביסקוויטים לבלנדר לוחצים על כפתור ה-BLEND במהירות HIGH וטוחנים את הביסקוויטים לפירורים.
- מוסיפים את החמאה ושיבולת השועל ומעבדים על לקבלת תערובת אחידה.
- מוציאים מהבלנדר ומהדקים את הפירורים לתחתית ולדפנות התבנית. מכניסים למקפיא לחצי שעה.
- מכינים את המלית: מכניסים לבלנדר את השמנת, הבננה והקורנפלור מפעילים את המכשיר על תוכנית Blend במהירות HIGH למשך 2 דקות.
- מוסיפים את שברי השוקולד ולוחצים על כפתור ה-COOK בחום MED.
- מערבבים תוך כדי ב-pulse כל 20 שניות.
- מבשלים 7 דקות עד שהקרם נהיה סמיך וחלק.
- שופכים את הקרם על הבסיס הקפוא ומכניסים למקרר למשך שעתיים.
- לפני ההגשה מגרדים על הפאי שבבי שוקולד מריר עם קולפן ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (11)
האם החמא מומסת או שמכניסים אותה חתוכה לקוביות?
היי, החמאה צריכה להיות קרה וחתוכה לקוביות. בהצלחה!
האם ניתן להקציף במיקסר?
בטח!
מעולה!
איך מכינים בלי נינג’ה?