עוגת שמרים שנשארת טרייה כל השבוע

כל אחד צריך מתכון פשוט ומנצח לעוגת שמרים ביתית! קרין גורן מכינה עוגת שמרים במילוי של ממרח קינדר לבן וקינדר מריר - פשוט להגיש חם מהתנור ולהתכונן למחמאות
כל אחד צריך מתכון פשוט ומנצח לעוגת שמרים ביתית! קרין גורן מכינה עוגת שמרים במילוי של ממרח קינדר לבן וקינדר מריר - פשוט להגיש חם מהתנור ולהתכונן למחמאות
  • קרין גורן
שמרו
כשר
159 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    210
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 209.5 קק״ל 3351.4 קק״ל
    פחמימות 29.9 גרם 478.7 גרם
    שומן 7.8 גרם 125.1 גרם
    נתרן 123.5 מ״ג 1976.5 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 73.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 11.3 גרם
    כולסטרול 36.9 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 9.3 מ״ג 148.4 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 44.6 מ״ג 713.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    210
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 209.5 קק״ל 3351.4 קק״ל
    פחמימות 29.9 גרם 478.7 גרם
    שומן 7.8 גרם 125.1 גרם
    נתרן 123.5 מ״ג 1976.5 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 73.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 11.3 גרם
    כולסטרול 36.9 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 9.3 מ״ג 148.4 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 44.6 מ״ג 713.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות שמרים
קרין גורן
X

159 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים בידיים או במיקסר למשך 5 דקות לבצק חלק ומבריק. משמנים את פני הבצק, מכסים ומתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח.
  2. מחלקים את הבצק ל-2. מרדדים כל חלק למלבן דק ומורחים ממרח. מקפלים כמו מגבת מטבח (ל-3 ואז חצי2). מרדדים שוב (לא להתבייש לקמח את המשטח כדי שיהיה נוח לעבוד. לא נורא אם הממרח מציץ החוצה) ומורחים בממרח נוסף.
  3. מגלגלים לרולדה. חותכים באמצע ומפתלים כמו בורג. מניחים לתפיחה נוספת בתבנית משומנת עוד כ-20 דקות.
  4. חוזרים על הפעולה עם המחצית השנייה של הבצק (סה”כ יתקבלו 2 עוגות).
  5. מחממים תנור לטמפ’ של 170 מעלות (לא טורבו).
  6. מכניסים לתנור ל-35 דקות עד שהבצק זהוב כהה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שמרים שנשארת טרייה כל השבוע

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Aviv Biton

    הכנתי עם נוטלה ואגוזי מלך יצא מעלףףףףףף

    Avatar
    אביבית רחמים

    הכנתי עם ממרח שוקולד ושברתי עוגיות אוראו יצא מושלםםם !!!!!

    Avatar
    תמר סילבס
הצג עוד

תגובות (93)

Avatar

    Avatar
    שרה בתיה

    מה אפשר במקום ממרח קינדר?

      Avatar
      מערכת Foody

      כל ממרח שוקולד אחר

    Avatar
    יעל

    איזה סוג שוני העוגה תקבל עם חלב במקום מים?

      Avatar
      מערכת Foody

      קצת במרקם ובטעם, אבל לא משהו משמעותי

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות