יסודות המטבח: איך מכינים אורז מטוגן מהאורז של אתמול?
נטע לויה מלמדת אתכם איך מכינים אורז מטוגן כמו סינים אמיתיים מהאורז שנשאר במקרר. 5 דקות ויש לכם מנה שכל בני המשפחה ישמחו לזלול! גם חסכוני וגם טעים!
נטע לויה מלמדת אתכם איך מכינים אורז מטוגן כמו סינים אמיתיים מהאורז שנשאר במקרר. 5 דקות ויש לכם מנה שכל בני המשפחה ישמחו לזלול! גם חסכוני וגם טעים!
- נטע לויה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 541.7 קק״ל 1083.5 קק״לפחמימות 83.7 גרם 167.4 גרםשומן 19.1 גרם 38.1 גרםנתרן 274.1 מ״ג 548.2 מ״גחלבון 18.0 גרם 36.0 גרםסיבים תזונתיים 6.8 גרם 13.5 גרםשומן רווי 2.7 גרם 5.5 גרםכולסטרול 147.7 מ״ג 295.4 מ״גסידן 136.5 מ״ג 273.0 מ״גברזל 3.0 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 583.1 מ״ג 1166.2 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 4.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות542
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 541.7 קק״ל 1083.5 קק״לפחמימות 83.7 גרם 167.4 גרםשומן 19.1 גרם 38.1 גרםנתרן 274.1 מ״ג 548.2 מ״גחלבון 18.0 גרם 36.0 גרםסיבים תזונתיים 6.8 גרם 13.5 גרםשומן רווי 2.7 גרם 5.5 גרםכולסטרול 147.7 מ״ג 295.4 מ״גסידן 136.5 מ״ג 273.0 מ״גברזל 3.0 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 583.1 מ״ג 1166.2 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 4.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 542 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
הגשה
-
1 גבעול בצל ירוקקצוץ
אופן הכנה
- מחממים במחבת גדולה או בווק שמן, מוסיפים שן שום קצוצה ומטגנים מעט.
- מוסיפים 3 גבעולי בצל ירוק קצוץ ומערבבים, מוסיפים גזר ואפונה קפואה ומטגנים מעט.
- מוסיפים את האורז, 4 כפות סויה ומערבבים היטב.
- דוחפים את האורז לצד אחד של המחבת כך שיהיה מקום, שמים מעט שמן ומוסיפים ביצה מקושקשת.
- מבשלים מעט את הביצה, ומערבבים עם האורז.
- מגישים בצלחת ומפזרים מעל בצל ירוק.
אופן הכנה
- מחממים במחבת גדולה או בווק שמן, מוסיפים שן שום קצוצה ומטגנים מעט.
- מוסיפים 3 גבעולי בצל ירוק קצוץ ומערבבים, מוסיפים גזר ואפונה קפואה ומטגנים מעט.
- מוסיפים את האורז, 4 כפות סויה ומערבבים היטב.
- דוחפים את האורז לצד אחד של המחבת כך שיהיה מקום, שמים מעט שמן ומוסיפים ביצה מקושקשת.
- מבשלים מעט את הביצה, ומערבבים עם האורז.
- מגישים בצלחת ומפזרים מעל בצל ירוק.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
תודה לעם על המתנה הסאת מאוג חשוב לי ללמוד דברים מדהימים אני טיפוס שלא אוהב לבשל עכשיו יש לי הזדמנו
עפרה בשמחה! שמחים שאת נהנית.