קלאסיקה של ילדות – ביצה בקן

אין דבר יותר קלאסי מביצה בקן. זה מאכל שרק המחשבה עליו מחזירה את החיוך ללב ואת הרצון לטבול את צידי הלחם בחלמון הנוזלי שבמרכז. אז יאללה, הכינו עם הילדים!
אין דבר יותר קלאסי מביצה בקן. זה מאכל שרק המחשבה עליו מחזירה את החיוך ללב ואת הרצון לטבול את צידי הלחם בחלמון הנוזלי שבמרכז. אז יאללה, הכינו עם הילדים!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
23 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    187
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 187.0 קק״ל 374.0 קק״ל
    פחמימות 16.8 גרם 33.6 גרם
    שומן 8.2 גרם 16.4 גרם
    נתרן 582.3 מ״ג 1164.6 מ״ג
    חלבון 11.6 גרם 23.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 4.4 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 35.0 מ״ג 70.0 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 88.2 מ״ג 176.5 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    187
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 187.0 קק״ל 374.0 קק״ל
    פחמימות 16.8 גרם 33.6 גרם
    שומן 8.2 גרם 16.4 גרם
    נתרן 582.3 מ״ג 1164.6 מ״ג
    חלבון 11.6 גרם 23.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 4.4 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 35.0 מ״ג 70.0 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 88.2 מ״ג 176.5 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
מערכת Foody
X

23 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בוחרים שתי פרוסות לחם, עדיף בכיוון המרובע, מניחים אותן על קרש חיתוך ובעזרת כוס או חותכן עוגיות עושים חור עגול במרכז כל פרוסת לחם.
  2. מחממים במחבת כף חמאה או שמן.
  3. מניחים פרוסת לחם במרכז המחבת ומטגנים. הופכים את הפרוסה לצד השני כך שהצד המטוגן הוא העליון.
  4. שוברים את הביצה לתוך צלוחית קטנה ושופכים אותה לעיגול שבמרכז הפרוסה המטוגנת.
  5. מנמיכים מעט את האש, מכסים את המחבת במכסה ומטגנים 3-5 דקות עד שהביצים עשויות לפי טעמכם.
  6. מוציאים את הביצה בקן בעזרת מרית, מניחים אותה בצלחת וממליחים. נפלא להגיש עם סלט ירקות וגבינות.

לא חייבים להשתמש בחותכן עגול, תראו כמה אהבה אתם יכולים להעביר בעזרת המנה הזו (ובעזרת חותכן בצורת לב…)

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קלאסיקה של ילדות – ביצה בקן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (22)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      משמח לקרוא, מרדכי, תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      אולי להבה גבוהה מידי?

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות