הכי ישראלית: פסטה עם דג, זיתי קלמטה ובזיליקום

מנת פסטה עם כל הגעגועים שלנו לאיטליה, מתכון פשוט להכנה לפסטה עם נתחי דג עסיסי, זיתי קלמטה ובזיליקום, מנה מושלמת להתנחם איתה
מנת פסטה עם כל הגעגועים שלנו לאיטליה, מתכון פשוט להכנה לפסטה עם נתחי דג עסיסי, זיתי קלמטה ובזיליקום, מנה מושלמת להתנחם איתה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    486
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 486.3 קק״ל 1945.1 קק״ל
    פחמימות 193.9 גרם 775.5 גרם
    שומן 19.5 גרם 78.1 גרם
    נתרן 359.7 מ״ג 1438.9 מ״ג
    חלבון 30.2 גרם 120.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.5 גרם
    שומן רווי 7.3 גרם 29.3 גרם
    כולסטרול 80.6 מ״ג 322.5 מ״ג
    סידן 38.8 מ״ג 155.4 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 554.4 מ״ג 2217.5 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    486
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 486.3 קק״ל 1945.1 קק״ל
    פחמימות 193.9 גרם 775.5 גרם
    שומן 19.5 גרם 78.1 גרם
    נתרן 359.7 מ״ג 1438.9 מ״ג
    חלבון 30.2 גרם 120.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.5 גרם
    שומן רווי 7.3 גרם 29.3 גרם
    כולסטרול 80.6 מ״ג 322.5 מ״ג
    סידן 38.8 מ״ג 155.4 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 554.4 מ״ג 2217.5 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. חותכים את הדג לקוביות.
  2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  3. למחבת חמה מוסיפים שמן זית ואת שיני השום, קוביות הדג ואת הזיתים, מטגנים מעט עד שהשום מתחיל להזהיב בקצוות.

    מוסיפים למחבת שמן זית, שיני שום, קוביות הברמומדי והזיתים. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים למחבת שמן זית, שיני שום, קוביות הדג והזיתים. צילום: שניר גואטה

  4. מוסיפים את החמאה, כשהחמאה כמעט נמסה לגמרי מוסיפים את היין ומצמצמים כ-5 דקות.
    מוסיפים את החמאה. צילום: שניר גואטהש
    מוסיפים את החמאה. צילום: שניר גואטה

    מוסיפים את היין לאחר שהחמאה נמסה. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את היין לאחר שהחמאה נמסה. צילום: שניר גואטה

  5. מוסיפים את הפסטה אל הרוטב (אם הפסטה מעט יבשה אפשר להוסיף ממי הבישול מעט).

    מוסיפים את הפסטה אל הרוטב. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את הפסטה אל הרוטב. צילום: שניר גואטה

  6. מורידים מהאש ומוסיפים את עלי הבזיליקום ובתיאבון!

    פסטה ברמונדי ישראלי, זיתי קלמטה ובזיליקום. צילום: שניר גואטה
    פסטה דג, זיתי קלמטה ובזיליקום. צילום: שניר גואטה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכי ישראלית: פסטה עם דג, זיתי קלמטה ובזיליקום

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    שני

    בזכותכם הכרתי את הדג הזה. מעולההה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות