מק אנד צ’יז – מאפה פסטה מושחת עם גבינות ופטריות של אהרוני

אהרוני מכין את אחת המנות המושחתות ביותר - מק אנד צי'ז, מאפה פסטה עם פטריות וגבינות שאופים בתנור. המאפה מקבל קראסט שחום מלמעלה ובפנים הוא רך ומנחם
אהרוני מכין את אחת המנות המושחתות ביותר - מק אנד צי'ז, מאפה פסטה עם פטריות וגבינות שאופים בתנור. המאפה מקבל קראסט שחום מלמעלה ובפנים הוא רך ומנחם
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    2581
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2581.1 קק״ל 2581.1 קק״ל
    פחמימות 131.2 גרם 131.2 גרם
    שומן 179.4 גרם 179.4 גרם
    נתרן 4214.3 מ״ג 4214.3 מ״ג
    חלבון 137.2 גרם 137.2 גרם
    סיבים תזונתיים 15.3 גרם 15.3 גרם
    שומן רווי 99.0 גרם 99.0 גרם
    כולסטרול 451.8 מ״ג 451.8 מ״ג
    סידן 2626.4 מ״ג 2626.4 מ״ג
    ברזל 6.3 מ״ג 6.3 מ״ג
    אשלגן 4548.0 מ״ג 4548.0 מ״ג
    אבץ 12.1 מ״ג 12.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    2581
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2581.1 קק״ל 2581.1 קק״ל
    פחמימות 131.2 גרם 131.2 גרם
    שומן 179.4 גרם 179.4 גרם
    נתרן 4214.3 מ״ג 4214.3 מ״ג
    חלבון 137.2 גרם 137.2 גרם
    סיבים תזונתיים 15.3 גרם 15.3 גרם
    שומן רווי 99.0 גרם 99.0 גרם
    כולסטרול 451.8 מ״ג 451.8 מ״ג
    סידן 2626.4 מ״ג 2626.4 מ״ג
    ברזל 6.3 מ״ג 6.3 מ״ג
    אשלגן 4548.0 מ״ג 4548.0 מ״ג
    אבץ 12.1 מ״ג 12.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
ישראל אהרוני
X

14 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


פסטה

פיזור מלמעלה


אופן הכנה

  1. מכינים בשמל: בסיר ממיסים חמאה. מוסיפים את הקמח ומטגנים כ-2 דקות תוך ערבוב. מוסיפים את החלב בהדרגה תוך ערבוב מתמיד, עד שהרביכה מסמיכה ונוצר רוטב סמיך. מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים אגוז מוסקט וגבינות ומערבבים היטב.
  2. מבשלים את הפסטה במים רותחים לפי הוראות היצרן, פחות שתי דקות מהזמן המצוין על האריזה.
  3. חותכים לפרוסות את הפטריות והבצל. מגרדים את הגבינות.
  4. מחממים תנור ל-180 מעלות
  5. במחבת מחממים שמן זית. צורבים את הפטריות עד שהן משחימות מעט. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהבצל מתרכך. מוסיפים מרווה, מלח ופלפל שחור.
  6. בתבנית משומנת מסדרים שכבה ראשונה של הפסטה. מסדרים שכבה שנייה של הפטריות. מעליהן יוצקים את הבשמל, מפזרים מעט גבינה, מכסים בנייר כסף ואופים בתנור החם כ-45 דקות.
  7. 10 דקות לפני סיום האפייה, מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עד שהמאפה משחים.

כל יום בשעה 23:00 בערוץ Foody - הפודי היהודי עם אורי לייזרוביץ וקרן משפחת רודרמן (צילום, בימוי ועריכה: אור סיט)

הפודי היהודי - אורי לייזרוביץ'
הפודי היהודי - אורי לייזרוביץ’. צילום: אור סיט

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מק אנד צ’יז – מאפה פסטה מושחת עם גבינות ופטריות של אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Little pic Spam

    הכנתי את זה לשבת וזה יצא ממש טוב

    Avatar
    גיא סולומון

    ככה אני נראה מול האתר עכשיו

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    שרה דמתי

    מה אפשר להשים במקום צדר כתום

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שרה, אין תחליף לצ’דר הכתום במתכון הזה, אבל ניתן לקנות בכל רשתות השיווק הנבחרות ובמעדניות

    Avatar
    מערכת Foody

    איזה יופי. נראה מעולה. תודה על תגובתך.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות