הילדים אוכלים לזניה וההורים משדרגים ללזניה חצילים
כי גם להורים מגיע - תמרה ועומר משדרגים את הלזניה החלבית שילדים אוהבים! בנוסף לשכבות הבסיסיות מוסיפים שכבת חציל, זוקיני ופלפל קלוי, ממרח פסטו וגבינת עיזים
כי גם להורים מגיע - תמרה ועומר משדרגים את הלזניה החלבית שילדים אוהבים! בנוסף לשכבות הבסיסיות מוסיפים שכבת חציל, זוקיני ופלפל קלוי, ממרח פסטו וגבינת עיזים
- תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 165.2 קק״ל 991.1 קק״לפחמימות 7.7 גרם 46.1 גרםשומן 11.0 גרם 66.2 גרםנתרן 626.5 מ״ג 3758.8 מ״גחלבון 2.0 גרם 12.0 גרםסיבים תזונתיים 5.9 גרם 35.5 גרםשומן רווי 1.4 גרם 8.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 42.3 מ״ג 253.8 מ״גברזל 1.0 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 596.1 מ״ג 3576.4 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.5 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות165
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 165.2 קק״ל 991.1 קק״לפחמימות 7.7 גרם 46.1 גרםשומן 11.0 גרם 66.2 גרםנתרן 626.5 מ״ג 3758.8 מ״גחלבון 2.0 גרם 12.0 גרםסיבים תזונתיים 5.9 גרם 35.5 גרםשומן רווי 1.4 גרם 8.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 42.3 מ״ג 253.8 מ״גברזל 1.0 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 596.1 מ״ג 3576.4 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 165 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 כפות שמן זית
-
1 חציל בינוני
-
4 פלפלים אדומים בינונייםקלויים
-
3 זוקיני ירוק בינוניים
-
4 כפות ממרח פסטו
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 גליל גבינת עיזים
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- פורסים את החציל, והזוקיני לפרוסות בעובי של 1 ס”מ ממליחים ומפלפלים משני הצדדים, מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-20-25 דק’ עד שהם מזהיבים.
- פורסים את הפלפלים הקלויים.
- בזמן סידור השכבות של הלזניה מהמתכון הקודם, מסדרים שכבה נוספת של ירקות קלויים ופרוסות של גבינת עיזים בין שכבת הרוטב לשכבת הגבינה ומזלפים עליה מעט רוטב פסטו.
- מסיימים עם שכבה של מוצרלה מגוררת ומדליוני גבינת עיזים.
- ניתן להוסיף מעט פלפל חריף למי שרוצה.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- פורסים את החציל, והזוקיני לפרוסות בעובי של 1 ס”מ ממליחים ומפלפלים משני הצדדים, מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-20-25 דק’ עד שהם מזהיבים.
- פורסים את הפלפלים הקלויים.
- בזמן סידור השכבות של הלזניה מהמתכון הקודם, מסדרים שכבה נוספת של ירקות קלויים ופרוסות של גבינת עיזים בין שכבת הרוטב לשכבת הגבינה ומזלפים עליה מעט רוטב פסטו.
- מסיימים עם שכבה של מוצרלה מגוררת ומדליוני גבינת עיזים.
- ניתן להוסיף מעט פלפל חריף למי שרוצה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן