קוביות אנטריקוט מוקפצות עם פטריות ויין אדום
ישראל ותמרה אהרוני מכינים קוביות אנטריקוט מוקפצות עם פטריות ויין אדום. מנה זריזה וקלה להכנה, מצוינת בליווי פירה או כל תוספת אחרת
ישראל ותמרה אהרוני מכינים קוביות אנטריקוט מוקפצות עם פטריות ויין אדום. מנה זריזה וקלה להכנה, מצוינת בליווי פירה או כל תוספת אחרת
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 613.4 קק״ל 2453.6 קק״לפחמימות 15.0 גרם 60.1 גרםשומן 41.6 גרם 166.4 גרםנתרן 1484.8 מ״ג 5939.3 מ״גחלבון 49.1 גרם 196.5 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.2 גרםשומן רווי 21.5 גרם 86.0 גרםכולסטרול 185.0 מ״ג 740.0 מ״גסידן 59.7 מ״ג 238.9 מ״גברזל 5.4 מ״ג 21.7 מ״גאשלגן 999.6 מ״ג 3998.6 מ״גאבץ 8.9 מ״ג 35.4 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות613
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 613.4 קק״ל 2453.6 קק״לפחמימות 15.0 גרם 60.1 גרםשומן 41.6 גרם 166.4 גרםנתרן 1484.8 מ״ג 5939.3 מ״גחלבון 49.1 גרם 196.5 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.2 גרםשומן רווי 21.5 גרם 86.0 גרםכולסטרול 185.0 מ״ג 740.0 מ״גסידן 59.7 מ״ג 238.9 מ״גברזל 5.4 מ״ג 21.7 מ״גאשלגן 999.6 מ״ג 3998.6 מ״גאבץ 8.9 מ״ג 35.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 613 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג אנטריקוט
-
2 כפות שמן זית
-
1 כפית מלח גס
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כף טימין טרי
-
2 שיני שום
-
1 בצל סגול בינוני
-
4 פטריות פורטובלו בינוניות
-
1 חופן פטריות שימג’י
-
1 כוס יין אדום יבש
-
2 כפות חומץ בלסמי
אופן הכנה
- חותכים את האנטריקוט לקוביות. קוצצים את הטימין. קולפים ופורסים דק את הבצל והשום. חותכים את הפטריות לקוביות.
- ממליחים ומפלפלים את הבשר ומפזרים מעל את הטימין.
- מחממים את השמן במחבת וצורבים קצרות את הבשר רק עד שהוא משחים מכל צדדיו. מוציאים לצלחת.
- מוסיפים למחבת מעט שמן ומטגנים את הבצל, השום והטימין כ - 2-3 דקות. מוסיפים את הפטריות, ממליחים ומפלפלים. מטגנים כ-2 דקות נוספות, מערבבים מידי פעם.
- מוסיפים יין וחומץ בלסמי ומערבבים. מוסיפים את קוביות הבשר, מערבבים וממשיכים לטגן עוד 3 דקות.
- מגישים מיד, מומלץ בליווי פירה.
אופן הכנה
- חותכים את האנטריקוט לקוביות. קוצצים את הטימין. קולפים ופורסים דק את הבצל והשום. חותכים את הפטריות לקוביות.
- ממליחים ומפלפלים את הבשר ומפזרים מעל את הטימין.
- מחממים את השמן במחבת וצורבים קצרות את הבשר רק עד שהוא משחים מכל צדדיו. מוציאים לצלחת.
- מוסיפים למחבת מעט שמן ומטגנים את הבצל, השום והטימין כ - 2-3 דקות. מוסיפים את הפטריות, ממליחים ומפלפלים. מטגנים כ-2 דקות נוספות, מערבבים מידי פעם.
- מוסיפים יין וחומץ בלסמי ומערבבים. מוסיפים את קוביות הבשר, מערבבים וממשיכים לטגן עוד 3 דקות.
- מגישים מיד, מומלץ בליווי פירה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (15)
“את כמויות החמאה ששמתי בפנים, אי אפשר להראות בסרטון”
היי אריאל, תודה על עירור תשומת הלב, הסרנו את הסרטון, המתכון הוא כשר
הבישול יחסית קצר לבשר, האם הוא יוצא אדום בפנים. האם זה מספיק לזמן עשיית הבשר?
אנטריקוט הוא נתח של בישול קצר. אפשר לבשל עוד כמה דקות למידת עשייה גבוהה יותר
האם אפשר להכין מראש יום קודם?
אפשר