במיוחד למבוגרים: פיצה ביאנקה עם גבינות, תרד וארטישוק
הכנתם פיצה לילדים? אז תשקיעו גם בעצמכם! פיצה לבנה עם רוטב בשמל, גבינות, תרד וארטישוקים, לא יודעים מה אתכם אבל אנחנו כבר בשלב ההתפחה
הכנתם פיצה לילדים? אז תשקיעו גם בעצמכם! פיצה לבנה עם רוטב בשמל, גבינות, תרד וארטישוקים, לא יודעים מה אתכם אבל אנחנו כבר בשלב ההתפחה
- תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5089.2 קק״ל 5089.2 קק״לפחמימות 805.8 גרם 805.8 גרםשומן 148.8 גרם 148.8 גרםנתרן 10413.0 מ״ג 10413.0 מ״גחלבון 143.3 גרם 143.3 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 1.2 גרםשומן רווי 46.0 גרם 46.0 גרםכולסטרול 152.5 מ״ג 152.5 מ״גסידן 520.1 מ״ג 520.1 מ״גברזל 1.0 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 710.0 מ״ג 710.0 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 2.2 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות5089
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5089.2 קק״ל 5089.2 קק״לפחמימות 805.8 גרם 805.8 גרםשומן 148.8 גרם 148.8 גרםנתרן 10413.0 מ״ג 10413.0 מ״גחלבון 143.3 גרם 143.3 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 1.2 גרםשומן רווי 46.0 גרם 46.0 גרםכולסטרול 152.5 מ״ג 152.5 מ״גסידן 520.1 מ״ג 520.1 מ״גברזל 1.0 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 710.0 מ״ג 710.0 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 2.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 19 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 5089 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1 ק"ג קמח שמריםאו 1 ק"ג קמח לבן + 2 כפות שמרים יבשים
-
1 כף מלח דק
-
1 כף סוכר לבן
-
4 כפות שמן זית
-
2 1/2 כוסות מים פושרים
בשמל
-
50 גרם חמאה
-
2 כפות קמח לבן
-
1/2 ליטר חלב 3%
-
1 קורט אגוז מוסקט
-
1/2 כפית מלח דק
על הפיצה
-
4 כפות שמן זית
-
2 שיני שוםקצוצות
-
1 חופן עלי תרד
-
1 קורט מלח גס
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1 צנצנת ארטישוק בשימורים
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 230 מעלות ומרפדים תבנית בסנו סושי -נייר אפייה טבעי.
- מכינים את הבצק: מערבבים את חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה. בין 7-10 דקות לישה עד לקבלת בצק אחיד, גמיש ונוח לעבודה. אם הבצק דביק מדי, מוסיפים עוד מעט קמח.
- כשהבצק מוכן, מעבירים לקערה נקייה ומשומנת, מכסים בסנו סושי - ניילון נצמד ומגבת ומתפיחים כשעה או עד שמכפיל את נפחו.
- מכינים רוטב בשמל: בסיר קטן ממיסים חמאה, מוסיפים קמח ומטגנים אותו יחד עם החמאה מעט, מוסיפים קורט אגוז מוסקט וחלב וטורפים עם מטרפה עד שהרוטב מסמיך.
- במחבת עם מעט שמן זית מטגנים קלות את השום ומוסיפים את התרד. מטגנים עד שעלי התרד מצטמקים ומגירים נוזלים.
- מרדדים את הבצק לעלה שנראה כמו פיצה.
- מעבירים את הבצק לתבנית תנור עם נייר אפייה, מורחים את רוטב הבשמל, מפזרים מעל פרמז’ן, תרד, ארטישוק משומר ומעל הכל עוד מעט פרמזן.
- מתבלים במעט פלח ופלפל ומכניסים לתנור לכ-12 דק’.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 230 מעלות ומרפדים תבנית בסנו סושי -נייר אפייה טבעי.
- מכינים את הבצק: מערבבים את חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה. בין 7-10 דקות לישה עד לקבלת בצק אחיד, גמיש ונוח לעבודה. אם הבצק דביק מדי, מוסיפים עוד מעט קמח.
- כשהבצק מוכן, מעבירים לקערה נקייה ומשומנת, מכסים בסנו סושי - ניילון נצמד ומגבת ומתפיחים כשעה או עד שמכפיל את נפחו.
- מכינים רוטב בשמל: בסיר קטן ממיסים חמאה, מוסיפים קמח ומטגנים אותו יחד עם החמאה מעט, מוסיפים קורט אגוז מוסקט וחלב וטורפים עם מטרפה עד שהרוטב מסמיך.
- במחבת עם מעט שמן זית מטגנים קלות את השום ומוסיפים את התרד. מטגנים עד שעלי התרד מצטמקים ומגירים נוזלים.
- מרדדים את הבצק לעלה שנראה כמו פיצה.
- מעבירים את הבצק לתבנית תנור עם נייר אפייה, מורחים את רוטב הבשמל, מפזרים מעל פרמז’ן, תרד, ארטישוק משומר ומעל הכל עוד מעט פרמזן.
- מתבלים במעט פלח ופלפל ומכניסים לתנור לכ-12 דק’.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מתכון לבצק שמופיע מתאים ל 2 פיצות כמו שהכנתם בתוכנית. אפשר חצי להקפיא.אני הוספתי גם מוצרלה ועגבניות מיובשות,יוצא מדהים
מעולה!