לביבה משפחתית עם גבינה ורוטב פיצה ב5 דקות הכנה

לביבה משפחתית שמזכירה פיצה, או כמו שקרין גורן קוראת לה "לביפיצה". המתכון הזה ייקח לכם 5 דקות של הכנה ויש לכם ארוחת ערב מושלמת שהילדים שלכם יעופו עליה ברמות. בתאבון.
לביבה משפחתית שמזכירה פיצה, או כמו שקרין גורן קוראת לה "לביפיצה". המתכון הזה ייקח לכם 5 דקות של הכנה ויש לכם ארוחת ערב מושלמת שהילדים שלכם יעופו עליה ברמות. בתאבון.
  • קרין גורן
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    168
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 168.1 קק״ל 672.4 קק״ל
    פחמימות 23.2 גרם 92.8 גרם
    שומן 4.9 גרם 19.5 גרם
    נתרן 527.3 מ״ג 2109.3 מ״ג
    חלבון 8.0 גרם 31.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.3 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 8.9 גרם
    כולסטרול 70.7 מ״ג 282.7 מ״ג
    סידן 92.1 מ״ג 368.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 60.8 מ״ג 243.3 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    168
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 168.1 קק״ל 672.4 קק״ל
    פחמימות 23.2 גרם 92.8 גרם
    שומן 4.9 גרם 19.5 גרם
    נתרן 527.3 מ״ג 2109.3 מ״ג
    חלבון 8.0 גרם 31.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.3 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 8.9 גרם
    כולסטרול 70.7 מ״ג 282.7 מ״ג
    סידן 92.1 מ״ג 368.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 60.8 מ״ג 243.3 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לביבה

תוספות


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. שמים את הבצל במקפיא לכמה דקות (טריק למניעת דמעות).
  3. קולפים ומגרדים גס תפוחי אדמה ובצל. מעבירים למסננת וסוחטים כדי להיפטר מהנוזלים.
  4. מעבירים את תפוחי האדמה והבצל הסחוטים לקערה נקייה, מוסיפים את הביצה, הקמח, המלח ואבקת האפייה ומערבבים היטב.
  5. משטחים על נייר אפייה משומן את התערובת לגודל של לביבה אחת גדולה (או בסיר סוטאז’ קטן שמתאים לתנור). מברישים במעט שמן מלמעלה ואופים כ-20 דקות עד להשחמה יפה.
  6. מוציאים את הלביבה מהתנור, מורחים אותה ברוטב פיצה, מפזרים מעל גבינה, תוספות שאוהבים (זיתים, פטריות, תירס ועוד) ומחזירים לתנור ל-5 דקות נוספות להמסת הגבינה.
  7. פורסים את הלביבה למשולשים ומגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      Thank you!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות