רקע הנמל

לביבות תפוחי אדמה ובטטה עם פרמזן

הטרנד של הירקות עם הפרמזן בתנור הגיע עד לחנוכה - לביבות תפוח אדמה ובטטה עם שכבת פרמזן קריספית שאופים בתנור
הטרנד של הירקות עם הפרמזן בתנור הגיע עד לחנוכה - לביבות תפוח אדמה ובטטה עם שכבת פרמזן קריספית שאופים בתנור
  • שירן מתתיהו
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    111
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 111.1 קק״ל 1333.8 קק״ל
    פחמימות 16.3 גרם 195.7 גרם
    שומן 2.6 גרם 30.9 גרם
    נתרן 283.9 מ״ג 3407.3 מ״ג
    חלבון 4.4 גרם 52.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 17.1 גרם
    כולסטרול 29.7 מ״ג 356.4 מ״ג
    סידן 88.1 מ״ג 1056.7 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 36.5 מ״ג 438.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    111
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 111.1 קק״ל 1333.8 קק״ל
    פחמימות 16.3 גרם 195.7 גרם
    שומן 2.6 גרם 30.9 גרם
    נתרן 283.9 מ״ג 3407.3 מ״ג
    חלבון 4.4 גרם 52.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 17.1 גרם
    כולסטרול 29.7 מ״ג 356.4 מ״ג
    סידן 88.1 מ״ג 1056.7 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 36.5 מ״ג 438.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לביבות

פיזור


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות חום עליון תחתון.
  2. מגוררים את תפוח האדמה והבטטה ומעבירים למסננת או לבד סינון ומסננים את כל הנוזלים.
  3. מעבירים לקערה ומוסיפים ביצה, מלח, פלפל, קורנפלור ואבקת אפייה. מערבבים לאיחוד.
  4. בעזרת הידיים יוצרים 12 לביבות בינוניות, משטחים מעט.
  5. מניחים נייר אפייה על מגש התנור ומפזרים באחידות על הנייר את גבינת הפרמזן ומעליה מסדרים את הלביבות. מרססים מעט ספריי שמן.
  6. מכניסים לתנור ל- 15-20 דקות עד שהלביבות שחומות מאוד.
  7. מגישים לצד שמנת חמוצה ונהנים מביס מושלם וקריספי. בתיאבון
לביבות תפוחי אדמה ובטטה עם פרמזן
לביבות תפוחי אדמה ובטטה עם פרמזן. צילום: שירן מתתיהו
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות