לביבות אורז וירקות

לביבות כל כך טעימות שתאמצו אותן לכל השנה - לביבות עם אורז עגול, ירקות וגבינה צהובה שמגישים לצד רוטב סרירצ'ה
לביבות כל כך טעימות שתאמצו אותן לכל השנה - לביבות עם אורז עגול, ירקות וגבינה צהובה שמגישים לצד רוטב סרירצ'ה
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    264
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 263.7 קק״ל 2637.3 קק״ל
    פחמימות 32.1 גרם 320.6 גרם
    שומן 14.2 גרם 141.8 גרם
    נתרן 267.1 מ״ג 2670.7 מ״ג
    חלבון 7.7 גרם 77.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 4.9 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 29.8 גרם
    כולסטרול 35.0 מ״ג 350.0 מ״ג
    סידן 114.3 מ״ג 1143.5 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 74.9 מ״ג 749.1 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    264
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 263.7 קק״ל 2637.3 קק״ל
    פחמימות 32.1 גרם 320.6 גרם
    שומן 14.2 גרם 141.8 גרם
    נתרן 267.1 מ״ג 2670.7 מ״ג
    חלבון 7.7 גרם 77.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 4.9 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 29.8 גרם
    כולסטרול 35.0 מ״ג 350.0 מ״ג
    סידן 114.3 מ״ג 1143.5 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 74.9 מ״ג 749.1 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לביבות אורז וירקות

טיגון

הגשה


אופן הכנה

  1. מעבירים את הזוקיני ותפוח האדמה המגורר לתוך מגבת מטבח נקייה או בד חיתול וסוגרים כמו שק. סוחטים היטב כדי להיפטר מכל הנוזלים.
  2. בקערה שמים את הירקות, האורז, הגבינה, התבלינים, העירית, הביצה והקמח ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית.
  4. מוסיפים את השמן ורבע כוס מתערובת הלביבות לתוך המחבת ומשטחים לקציצה.
  5. מטגנים את הלביבות כ-4-5 דקות, לאחר מכן הופכים ומטגנים כ-3-4 דקות.
  6. מוציאים את הלביבות לצלחת עם נייר סופג כדי לספוג עודפי השמן.
  7. מגישים מיד עם רוטב סרירצ’ה בצד.
לביבות אורז וירקות1
לביבות אורז וירקות. צילום: חיה טבואדה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות