שולחים את הילדים בסטייל לבית הספר עם קרואסון טונה מהיר
לא צריך לעבוד קשה כדי להכין קרואסונים, בצק שמרים עלים מוכן מראש, מילוי טונה מושלם עם לימון כבוש, מגישים עם סלט ירוק ויותר מזה לא צריך שום דבר!
לא צריך לעבוד קשה כדי להכין קרואסונים, בצק שמרים עלים מוכן מראש, מילוי טונה מושלם עם לימון כבוש, מגישים עם סלט ירוק ויותר מזה לא צריך שום דבר!
- יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 67.9 קק״ל 1358.5 קק״לפחמימות 4.0 גרם 80.3 גרםשומן 3.8 גרם 75.5 גרםנתרן 119.2 מ״ג 2383.7 מ״גחלבון 4.2 גרם 83.1 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.5 גרםשומן רווי 0.7 גרם 13.5 גרםכולסטרול 16.6 מ״ג 331.4 מ״גסידן 12.6 מ״ג 251.1 מ״גברזל 0.5 מ״ג 10.7 מ״גאשלגן 121.9 מ״ג 2438.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.8 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות68
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 67.9 קק״ל 1358.5 קק״לפחמימות 4.0 גרם 80.3 גרםשומן 3.8 גרם 75.5 גרםנתרן 119.2 מ״ג 2383.7 מ״גחלבון 4.2 גרם 83.1 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.5 גרםשומן רווי 0.7 גרם 13.5 גרםכולסטרול 16.6 מ״ג 331.4 מ״גסידן 12.6 מ״ג 251.1 מ״גברזל 0.5 מ״ג 10.7 מ״גאשלגן 121.9 מ״ג 2438.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 68 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג בצק שמרים עלים קפוא
-
1 ביצה Lלהברשה
מילוי טונה
-
200 גרם טונה בשמן
-
2 כפות לימון כבוש
-
50 גרם אריסה
סלט ירוק
-
1/2 לימון בינוניסחוט
-
1 כף שמן זית
-
2 כפות רכז רימונים
-
1/2 כוס גרגירי רימון
-
50 גרם אגוזי קשיו קלוייםמקורמלים
-
1/4 אשכולית בינוניתאדומה. מקולפת ופרוסה
-
1/4 פומלה בינוניתחתוכה גס
-
50 גרם משמשים מיובשיםחצויים
-
150 גרם חסה רומיתאפשר לעשות מיקס של חסות מכל הסוגים - הכי טעים!
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מכינים את מילוי הטונה: בקערה מערבבים את הטונה יחד עם האריסה והלימון הכבוש היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- פורסים בצק שמרים מדופדף על משטח מעט מקומח, חותכים למשולשים גדולים ומורחים את מילוי הטונה על כל המשולש, מגלגלים מהצד הרחב לצד הצר יותר ומניחים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
- מורחים בביצה ומכניסים לתנור החם לכ-20 דקות או עד שמשחים.
- מכינים את הסלט: חוצים משמשים לחצי וחותכים חסה בצורה גסה, מוסיפים לזה אשכולית אדומה מקולפת ופומלות, גרגרי רימון וקשיו מקורמל.
- מתבלים במלח, פלפל, שמן זית וחצי לימון ו-2 כפות רכז רימונים.
- מגישים את הסלט לצד הקוראסונים! אפשר להגיש את הסלט בכוסות אישיות.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מכינים את מילוי הטונה: בקערה מערבבים את הטונה יחד עם האריסה והלימון הכבוש היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- פורסים בצק שמרים מדופדף על משטח מעט מקומח, חותכים למשולשים גדולים ומורחים את מילוי הטונה על כל המשולש, מגלגלים מהצד הרחב לצד הצר יותר ומניחים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
- מורחים בביצה ומכניסים לתנור החם לכ-20 דקות או עד שמשחים.
- מכינים את הסלט: חוצים משמשים לחצי וחותכים חסה בצורה גסה, מוסיפים לזה אשכולית אדומה מקולפת ופומלות, גרגרי רימון וקשיו מקורמל.
- מתבלים במלח, פלפל, שמן זית וחצי לימון ו-2 כפות רכז רימונים.
- מגישים את הסלט לצד הקוראסונים! אפשר להגיש את הסלט בכוסות אישיות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן