קל כל כך: ניוקי רך מוקפץ עם מרווה
ארוחת צהריים בעשר דקות עבודה. ניוקי איטלקי ברוטב חמאתי עם מרווה, הכי פשוט, הכי קליל והכי מהיר. עכשיו רק עיצמו עיניים, קחו ביס ודמיינו שאתם באיטליה
ארוחת צהריים בעשר דקות עבודה. ניוקי איטלקי ברוטב חמאתי עם מרווה, הכי פשוט, הכי קליל והכי מהיר. עכשיו רק עיצמו עיניים, קחו ביס ודמיינו שאתם באיטליה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 546.8 קק״ל 1093.5 קק״לפחמימות 82.6 גרם 165.3 גרםשומן 20.6 גרם 41.2 גרםנתרן 410.7 מ״ג 821.4 מ״גחלבון 8.8 גרם 17.7 גרםסיבים תזונתיים 5.4 גרם 10.8 גרםשומן רווי 8.0 גרם 15.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות547
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 546.8 קק״ל 1093.5 קק״לפחמימות 82.6 גרם 165.3 גרםשומן 20.6 גרם 41.2 גרםנתרן 410.7 מ״ג 821.4 מ״גחלבון 8.8 גרם 17.7 גרםסיבים תזונתיים 5.4 גרם 10.8 גרםשומן רווי 8.0 גרם 15.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
עלות ארוחה זו עד 50 שקלים – העלות חושבה בהתאם ל-4 סועדים.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 547 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה ניוקי מוכןלהכנה מהירה
-
50 גרם מזולה בטעם חמאה
-
2 שיני שוםקצוצות דק
-
8 מרווה בינונייםעלים בלבד, קרועים גס
תיבול
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים ו-1/2 כפית מלח.
- זורקים את הניוקי לתוך הסיר ומבשלים כמה דקות עד שהם מתחילים לצוף.
- כשהניוקים מתחילים לצוף, מחממים את המזולה במחבת גדולה. מוסיפים את השום והמרווה ומטגנים כ-30-40 שניות עד להזהבת השום.
- מוציאים את הניוקי המוכנים בעזרת כף מחוררת ומעבירים ישירות לתוך המחבת עם הרוטב.
- מקפיצים את הניוקי בתוך הרוטב עד שהם מתחילים להזהיב. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
- מעבירים לצלחת הגשה ומגישים. לגרסה חלבית אפשר להוסיף גבינת פרמז’ן מגורדת.
אופן הכנה
- מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים ו-1/2 כפית מלח.
- זורקים את הניוקי לתוך הסיר ומבשלים כמה דקות עד שהם מתחילים לצוף.
- כשהניוקים מתחילים לצוף, מחממים את המזולה במחבת גדולה. מוסיפים את השום והמרווה ומטגנים כ-30-40 שניות עד להזהבת השום.
- מוציאים את הניוקי המוכנים בעזרת כף מחוררת ומעבירים ישירות לתוך המחבת עם הרוטב.
- מקפיצים את הניוקי בתוך הרוטב עד שהם מתחילים להזהיב. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
- מעבירים לצלחת הגשה ומגישים. לגרסה חלבית אפשר להוסיף גבינת פרמז’ן מגורדת.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן