פילה דג קייצי ובריא של סקיי בן מלך מ”סרדיניה” בקרית טבעון
ארוחה בריאה ומזינה לימי הקיץ החמים - פילה דג צלוי קלות במחבת, מוגש על סלט קינואה עם עגבניות, בצל ירוק וגמבה, ברוטב חרדל ודבש מתקתק ומרענן
ארוחה בריאה ומזינה לימי הקיץ החמים - פילה דג צלוי קלות במחבת, מוגש על סלט קינואה עם עגבניות, בצל ירוק וגמבה, ברוטב חרדל ודבש מתקתק ומרענן
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 910.0 קק״ל 910.0 קק״לפחמימות 63.7 גרם 63.7 גרםשומן 39.4 גרם 39.4 גרםנתרן 2424.9 מ״ג 2424.9 מ״גחלבון 64.9 גרם 64.9 גרםסיבים תזונתיים 10.3 גרם 10.3 גרםשומן רווי 4.5 גרם 4.5 גרםכולסטרול 122.6 מ״ג 122.6 מ״גסידן 133.9 מ״ג 133.9 מ״גברזל 5.9 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 2266.9 מ״ג 2266.9 מ״גאבץ 3.3 מ״ג 3.3 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות910
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 910.0 קק״ל 910.0 קק״לפחמימות 63.7 גרם 63.7 גרםשומן 39.4 גרם 39.4 גרםנתרן 2424.9 מ״ג 2424.9 מ״גחלבון 64.9 גרם 64.9 גרםסיבים תזונתיים 10.3 גרם 10.3 גרםשומן רווי 4.5 גרם 4.5 גרםכולסטרול 122.6 מ״ג 122.6 מ״גסידן 133.9 מ״ג 133.9 מ״גברזל 5.9 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 2266.9 מ״ג 2266.9 מ״גאבץ 3.3 מ״ג 3.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 910 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
פילה דג
-
1 פילה דג לבן
-
3 כפות שמן זית
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
קינואה
רוטב
-
2 כפות מיץ לימון
-
2 כפיות חרדל דיז’ון
-
1 כפית דבש
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מורחים את פילה הדג בשמן זית מלח ופלפל.
- במחבת חם צורבים את נתח הדג מ-2 הצדדים, 2 דקות לכל צד.
- קוצצים את העגבניות והבצל הירוק דק, את הגמבה לקוביות קטנות.
- מערבבים יחד את הקינואה (לוודא שהיא לא חמה) הגמבה, הבצל הירוק, הכוסברה והשום.
- בקערה נפרדת מערבבים יחד את מיץ הלימון, החרדל, הדבש, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ושופכים על הקינואה.
- מסדרים את הקינואה על צלחת ומעל מניחים את הדג הצלוי.
רוצים לשמוע עוד על ברמונדי ישראלי? כנסו לאתר שלנו >>
אופן הכנה
- מורחים את פילה הדג בשמן זית מלח ופלפל.
- במחבת חם צורבים את נתח הדג מ-2 הצדדים, 2 דקות לכל צד.
- קוצצים את העגבניות והבצל הירוק דק, את הגמבה לקוביות קטנות.
- מערבבים יחד את הקינואה (לוודא שהיא לא חמה) הגמבה, הבצל הירוק, הכוסברה והשום.
- בקערה נפרדת מערבבים יחד את מיץ הלימון, החרדל, הדבש, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ושופכים על הקינואה.
- מסדרים את הקינואה על צלחת ומעל מניחים את הדג הצלוי.
רוצים לשמוע עוד על ברמונדי ישראלי? כנסו לאתר שלנו >>
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן