אוכל של בית בלי להתאמץ: קציצות עוף קלאסיות
קציצות פשוטות ומהירות להכנה שאין ילד, או מבוגר, שיסרב להן. פשוט להכניס את כל המצרכים למכשיר אחד, לקצוץ ולטגן או לבשל. כמה פשוט - ככה טעים
קציצות פשוטות ומהירות להכנה שאין ילד, או מבוגר, שיסרב להן. פשוט להכניס את כל המצרכים למכשיר אחד, לקצוץ ולטגן או לבשל. כמה פשוט - ככה טעים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 48.1 קק״ל 480.9 קק״לפחמימות 8.1 גרם 81.3 גרםשומן 0.8 גרם 8.3 גרםנתרן 328.0 מ״ג 3280.0 מ״גחלבון 1.9 גרם 19.0 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 5.5 גרםשומן רווי 0.2 גרם 1.8 גרםכולסטרול 25.3 מ״ג 253.2 מ״גסידן 10.7 מ״ג 107.1 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 53.3 מ״ג 532.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות48
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 48.1 קק״ל 480.9 קק״לפחמימות 8.1 גרם 81.3 גרםשומן 0.8 גרם 8.3 גרםנתרן 328.0 מ״ג 3280.0 מ״גחלבון 1.9 גרם 19.0 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 5.5 גרםשומן רווי 0.2 גרם 1.8 גרםכולסטרול 25.3 מ״ג 253.2 מ״גסידן 10.7 מ״ג 107.1 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 53.3 מ״ג 532.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 48 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חזה עוף שלם גדולחתוך גס
-
1 בצל גדולקלוף וחתוף לרבעים
-
2 שיני שוםקלופות
-
1 ביצה M
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1/4 כפית כמון טחוןלא חובה
-
1/2 כוס קמח לבןאו פחות (לפי הצורך)
אופן הכנה
- שמים במעבד מזון עם להב קיצוץ את העוף, הבצל והשום, לוחצים על תוכנית CHOP ומעבדים עד לקבלת תערובת טחונה דקה.
- מוסיפים את הביצה, התבלינים ו-1/4 כוס קמח ומערבבים ע”י 3-4 לחיצות על תוכנית PULSE לתערובת אחידה ודביקה. במידת הצורך מוסיפים עוד קצת קמח.
- מחממים שמן במחבת, צרים קציצות בגודל רצוי ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה יפה.
- במכשיר פודי נינג’ה: בוחרים בתכנית טיגון באוויר חם, מכוונים לחום של 200 מעלות למשך 20 דקות. לוחצים על התחל/עצור על מנת להתחיל בחימום המקדים. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, מכניסים את תבנית האפייה עם הקציצות למכשיר.
- מגישים מיד לצד סלט ירוק קטן.
אופן הכנה
- שמים במעבד מזון עם להב קיצוץ את העוף, הבצל והשום, לוחצים על תוכנית CHOP ומעבדים עד לקבלת תערובת טחונה דקה.
- מוסיפים את הביצה, התבלינים ו-1/4 כוס קמח ומערבבים ע”י 3-4 לחיצות על תוכנית PULSE לתערובת אחידה ודביקה. במידת הצורך מוסיפים עוד קצת קמח.
- מחממים שמן במחבת, צרים קציצות בגודל רצוי ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה יפה.
- במכשיר פודי נינג’ה: בוחרים בתכנית טיגון באוויר חם, מכוונים לחום של 200 מעלות למשך 20 דקות. לוחצים על התחל/עצור על מנת להתחיל בחימום המקדים. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, מכניסים את תבנית האפייה עם הקציצות למכשיר.
- מגישים מיד לצד סלט ירוק קטן.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
יצא מעולה
כיף לשמוע אמילי 🙂
קטגוריות
- אוכל שילדים אוהבים
- אוכל שילדים יטרפו
- ארוחה בשרית
- ארוחה דיאטטית
- ארוחה מהירה
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת ילדים
- ארוחת ערב משפחתית
- העיקר הבריאות
- מעבד מזון – BN653
- מעבדי מזון ובלנדרים נינג'ה
- מתכוני עוף
- מתכונים ב-10 דקות
- מתכונים בריאים
- מתכונים דיאטטיים
- מתכונים קלים
- נינג'ה בעשר דקות
- עולם ה- NINJA
- קציצות
- רק בשר
- תבשילים ביתיים