< רקע נינג'ה

ורוד ואסלי: חומוס סלק

מתכון מושלם לארוח, לנשנוש עם קרקרים מול הטלויזיה, לכריכים וגם לארוחת צהריים. חומוס סלק טעים, כל כך יפה ואפילו בריא שמכינים בצ'יק ובלי הרבה כלים
מתכון מושלם לארוח, לנשנוש עם קרקרים מול הטלויזיה, לכריכים וגם לארוחת צהריים. חומוס סלק טעים, כל כך יפה ואפילו בריא שמכינים בצ'יק ובלי הרבה כלים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    2406
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2406.0 קק״ל 2406.0 קק״ל
    פחמימות 322.2 גרם 322.2 גרם
    שומן 79.9 גרם 79.9 גרם
    נתרן 3342.7 מ״ג 3342.7 מ״ג
    חלבון 109.8 גרם 109.8 גרם
    סיבים תזונתיים 97.6 גרם 97.6 גרם
    שומן רווי 10.5 גרם 10.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 692.3 מ״ג 692.3 מ״ג
    ברזל 38.9 מ״ג 38.9 מ״ג
    אשלגן 5205.6 מ״ג 5205.6 מ״ג
    אבץ 20.9 מ״ג 20.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    2406
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2406.0 קק״ל 2406.0 קק״ל
    פחמימות 322.2 גרם 322.2 גרם
    שומן 79.9 גרם 79.9 גרם
    נתרן 3342.7 מ״ג 3342.7 מ״ג
    חלבון 109.8 גרם 109.8 גרם
    סיבים תזונתיים 97.6 גרם 97.6 גרם
    שומן רווי 10.5 גרם 10.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 692.3 מ״ג 692.3 מ״ג
    ברזל 38.9 מ״ג 38.9 מ״ג
    אשלגן 5205.6 מ״ג 5205.6 מ״ג
    אבץ 20.9 מ״ג 20.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

חומוס סלק

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. עוטפים את הסלקים הטריים בשכבת נייר אפייה ורנייר כסף ואופים כ-50 דקות, או עד שהם מתרככים. מקררים, מקלפים וחותכים לרבעים.
  3. שמים במעבד מזון עם להב קיצוץ את החומוס (שומרים כ-1/2 כוס להגשה), הטחינה, המים, מיץ הלימון, השום והתבלינים, לוחצים על תוכנית PUREE ומעבדים עד שמתקבלת תערובת חלקה וקרמית. במידת הצורך מוסיפים עוד קצת מים.

    חומוס סלק צילום: אפיק גבאי
    מוסיפים את החומוס. צילום: אפיק גבאי

  4. מוסיפים את הסלקים, לוחצים על תוכנית PUREE, וממשיכים לעבד עד שהחומוס הצבע בצבע ורוד, וכל הסלק נטמע בתערובת.

    חומוס סלק צילום: אפיק גבאי
    מוסיפים סלקים אפויים. צילום: אפיק גבאי

  5. מצלחתים: מורחים את החומוס בצלחות הגשה, יוצקים מעל שמן זית, מפזרים גרגירי חומוס ועשבי תיבול ומגישים עם פיתות טריות בצד.
  6. שומרים בכלי אטום במקרר.
    חומוס סלק צילום: אפיק גבאי
    חומוס סלק צילום: אפיק גבאי

    לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ורוד ואסלי: חומוס סלק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות