הגבינה כבר בפנים: לחמניות בייגל טוסט!
אתם תודו לנו על המתכון הזה! שירן מתתיהו עם מתכון ללחמניות בייגל טוסט רכות ונימוחות עם גבינה בפנים! אפשר להקפיא אותן, אבל על מי אנחנו עובדים שישאר משהו....
אתם תודו לנו על המתכון הזה! שירן מתתיהו עם מתכון ללחמניות בייגל טוסט רכות ונימוחות עם גבינה בפנים! אפשר להקפיא אותן, אבל על מי אנחנו עובדים שישאר משהו....
- שירן מתתיהו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 123.4 קק״ל 2220.5 קק״לפחמימות 22.1 גרם 397.4 גרםשומן 2.2 גרם 39.6 גרםנתרן 938.6 מ״ג 16895.6 מ״גחלבון 3.3 גרם 58.7 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 19.1 גרםשומן רווי 0.2 גרם 4.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.1 מ״ג 91.6 מ״גברזל 0.5 מ״ג 8.6 מ״גאשלגן 35.2 מ״ג 634.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 6.2 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות123
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 123.4 קק״ל 2220.5 קק״לפחמימות 22.1 גרם 397.4 גרםשומן 2.2 גרם 39.6 גרםנתרן 938.6 מ״ג 16895.6 מ״גחלבון 3.3 גרם 58.7 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 19.1 גרםשומן רווי 0.2 גרם 4.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.1 מ״ג 91.6 מ״גברזל 0.5 מ״ג 8.6 מ״גאשלגן 35.2 מ״ג 634.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 6.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 123 | כמות מנות 18 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500גרם או 3 1/2 כוסות קמח לבן
-
2 כפיות שמרים יבשים
-
1 כף סוכר חום(אפשר גם לבן)
-
1 1/4 כוסות מים פושרים
-
2 כפות שמן זית
-
1 כפית מלח דק
מילוי
-
18 קוביות גבינה צהובה 28%
אמבט סודה
-
1 ליטר מים רותחים
-
50 גרם אבקת סודה לשתייה
אופן הכנה
- במיקסר עם וו לישה שמים את הקמח, השמרים והסוכר ומערבבים מעט.
- מוסיפים את המים הפושרים ואת השמן ולשים 8 דקות על מהירות בינונית. אם הבצק דביק מידי מוסיפים מעט קמח, אם הוא יבש מידי מוסיפים מעט מים.
- לאחר 8 דקות, מוסיפים את המלח ולשים 2 דקות נוספות.
- שמים מעט שמן בקערה ומעל הבצק, מכסים ומתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח.
- מחלקים את הבצק ל-18 חלקים (אם אתם רוצים להיות מדויקים - 50 גרם לחתיכה), משטחים כל חתיכת בצק, שמים קוביית גבינה במרכז, סוגרים ומכדררים לכדור.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- בסיר, מרתיחים מים + סודה לשתייה (כדאי לעשות זאת לפני גלגול הכדורים), מניחים את הכדורים בתוך הסיר עם המים הרותחים לדקה מכל צד. מוציאים את הכדורים ישר לתוך קערה עם ציפוי, בזכות המים הציפויים ידבקו בקלות לבצק.
- מניחים את הכדורים צמוד אחד לשני בתבנית מרובעת לקבלת לחמניות מרובעות שנראות כמו כריות. אפשר להניח גם על מגש עם נייר אפייה לקבלת לחמניות רגילות עגולות.
- אופים בתנור שחומם מראש 17-20 דקות. הן יוצאות רכות ומדהימות - בייגל טוסט בלחמנייה!
- שומרים בטמפרטורת החדר עד שלושה ימים, אך מומלץ לשמור בקופסה סגורה במקפיא עד חודש לשמירת הטריות.
אופן הכנה
- במיקסר עם וו לישה שמים את הקמח, השמרים והסוכר ומערבבים מעט.
- מוסיפים את המים הפושרים ואת השמן ולשים 8 דקות על מהירות בינונית. אם הבצק דביק מידי מוסיפים מעט קמח, אם הוא יבש מידי מוסיפים מעט מים.
- לאחר 8 דקות, מוסיפים את המלח ולשים 2 דקות נוספות.
- שמים מעט שמן בקערה ומעל הבצק, מכסים ומתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח.
- מחלקים את הבצק ל-18 חלקים (אם אתם רוצים להיות מדויקים - 50 גרם לחתיכה), משטחים כל חתיכת בצק, שמים קוביית גבינה במרכז, סוגרים ומכדררים לכדור.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- בסיר, מרתיחים מים + סודה לשתייה (כדאי לעשות זאת לפני גלגול הכדורים), מניחים את הכדורים בתוך הסיר עם המים הרותחים לדקה מכל צד. מוציאים את הכדורים ישר לתוך קערה עם ציפוי, בזכות המים הציפויים ידבקו בקלות לבצק.
- מניחים את הכדורים צמוד אחד לשני בתבנית מרובעת לקבלת לחמניות מרובעות שנראות כמו כריות. אפשר להניח גם על מגש עם נייר אפייה לקבלת לחמניות רגילות עגולות.
- אופים בתנור שחומם מראש 17-20 דקות. הן יוצאות רכות ומדהימות - בייגל טוסט בלחמנייה!
- שומרים בטמפרטורת החדר עד שלושה ימים, אך מומלץ לשמור בקופסה סגורה במקפיא עד חודש לשמירת הטריות.
בשיתוף עם ברימאג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (10)
אפשר לאפות בטוסטר אובן?
היי חנה, אכן אפשרי
איך שולחים לבית הספר ? הרי זה לא יהיה חם ואז הגבינה לא תהיה מותכת ותימתח כמו בזמן האפייה…?
אפשר לעטוף את הלחמניות בנייר אלומיניום השומר על החום. נכון, זה לא יהיה חם כמו שזה יוצא מהתנור אבל עדיין טעים מאד (: