שאנז אליזה זה כאן: עוגת תפוחים צרפתית
דמיינו שאתם בשאנז אליזה בפריז שותים קפה ואוכלים עוגה, מסתכלים על ההולכים והשבים. המתכון הבא לעוגת תפוחים צרפתית ב-9 שלבים פשוטים תעזור לכם להגשים את הפנטזייה
דמיינו שאתם בשאנז אליזה בפריז שותים קפה ואוכלים עוגה, מסתכלים על ההולכים והשבים. המתכון הבא לעוגת תפוחים צרפתית ב-9 שלבים פשוטים תעזור לכם להגשים את הפנטזייה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4384.6 קק״ל 4384.6 קק״לפחמימות 545.5 גרם 545.5 גרםשומן 219.2 גרם 219.2 גרםנתרן 1596.8 מ״ג 1596.8 מ״גחלבון 64.4 גרם 64.4 גרםסיבים תזונתיים 24.9 גרם 24.9 גרםשומן רווי 124.5 גרם 124.5 גרםכולסטרול 1507.3 מ״ג 1507.3 מ״גסידן 382.5 מ״ג 382.5 מ״גברזל 7.6 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 1410.0 מ״ג 1410.0 מ״גאבץ 5.5 מ״ג 5.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות4385
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4384.6 קק״ל 4384.6 קק״לפחמימות 545.5 גרם 545.5 גרםשומן 219.2 גרם 219.2 גרםנתרן 1596.8 מ״ג 1596.8 מ״גחלבון 64.4 גרם 64.4 גרםסיבים תזונתיים 24.9 גרם 24.9 גרםשומן רווי 124.5 גרם 124.5 גרםכולסטרול 1507.3 מ״ג 1507.3 מ״גסידן 382.5 מ״ג 382.5 מ״גברזל 7.6 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 1410.0 מ״ג 1410.0 מ״גאבץ 5.5 מ״ג 5.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 4385 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
230 גרם חמאהבטמפרטורת החדר
-
250גרם או 1 1/4 כוסות סוכר לבן
-
4 ביצים M
-
1 כפית תמצית וניל
-
280גרם או 2 כוסות קמח לבן
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
1/4 כפית מלח דק
-
3 תפוחי עץ גרני סמיט גדוליםחתוכים לקוביות
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- שמים בקערה את החמאה והסוכר ומערבבים בעזרת מיקסר ידני עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה. אפשר להשתמש במיקסר גדול עם וו גיטרה.
- מוסיפים את הביצים, אחת אחרי השנייה, וממשיכים לערבב עד שהן נטמעות בתערובת החמאה.
- מוסיפים את הווניל וממשיכים לערבב.
- מוסיפים את תערובת היבשים (הקמח, אבקת האפייה והמלח) וממשיכים לערבב עד שמתקבלת תערובת חלקה.
- מוסיפים פנימה את קוביות התפוחים ומערבבים בעזרת כף או מרית.
- מעבירים את הבלילה לתוך סנו סושי - תבנית אפייה מנייר עגולות ומייצרים בעזרת מרית פני עוגה מעוצבות.
- אופים כ-40 דקות, או עד שהעוגה מתייצבת ומזהיבה יפה.
- מצננים מעט, זורים אבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- שמים בקערה את החמאה והסוכר ומערבבים בעזרת מיקסר ידני עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה. אפשר להשתמש במיקסר גדול עם וו גיטרה.
- מוסיפים את הביצים, אחת אחרי השנייה, וממשיכים לערבב עד שהן נטמעות בתערובת החמאה.
- מוסיפים את הווניל וממשיכים לערבב.
- מוסיפים את תערובת היבשים (הקמח, אבקת האפייה והמלח) וממשיכים לערבב עד שמתקבלת תערובת חלקה.
- מוסיפים פנימה את קוביות התפוחים ומערבבים בעזרת כף או מרית.
- מעבירים את הבלילה לתוך סנו סושי - תבנית אפייה מנייר עגולות ומייצרים בעזרת מרית פני עוגה מעוצבות.
- אופים כ-40 דקות, או עד שהעוגה מתייצבת ומזהיבה יפה.
- מצננים מעט, זורים אבקת סוכר ומגישים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
אחת הטעימות והקלות להכנה שאפו
משמח לקרוא!
וואו אמאל’ה איזה עוגה
תודה רבה, אלינור!