טבעוניות ומתפצחות: עוגיות בוטנים, בננה ושוקולד
עוגיות בוטנים, בננה ושוקולד של אודי ואושר לא רק טעימות הן גם טבעוניות! בפחות משעה יש לכם את העוגיות הכי ממכרות אצלכם בבית, אל תגידו שלא הזהרנו!
עוגיות בוטנים, בננה ושוקולד של אודי ואושר לא רק טעימות הן גם טבעוניות! בפחות משעה יש לכם את העוגיות הכי ממכרות אצלכם בבית, אל תגידו שלא הזהרנו!
- אודי ואושר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 209.0 קק״ל 3134.7 קק״לפחמימות 22.1 גרם 331.3 גרםשומן 11.8 גרם 177.1 גרםנתרן 149.6 מ״ג 2243.6 מ״גחלבון 5.0 גרם 74.8 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 17.1 גרםשומן רווי 2.7 גרם 41.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 9.1 מ״ג 136.2 מ״גברזל 0.8 מ״ג 11.5 מ״גאשלגן 193.0 מ״ג 2894.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 8.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות209
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 209.0 קק״ל 3134.7 קק״לפחמימות 22.1 גרם 331.3 גרםשומן 11.8 גרם 177.1 גרםנתרן 149.6 מ״ג 2243.6 מ״גחלבון 5.0 גרם 74.8 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 17.1 גרםשומן רווי 2.7 גרם 41.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 9.1 מ״ג 136.2 מ״גברזל 0.8 מ״ג 11.5 מ״גאשלגן 193.0 מ״ג 2894.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 8.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 209 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כף שמן זיתלשימון התבנית
-
1כוס או 250 גרם חמאת בוטנים חלקה
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
2כפיות או 10 גרם אבקת סודה לשתייה
-
2 בננות קטנות(או אחת גדולה) מעוכות
-
100 גרם שוקולד צ’יפסאו שוקולד מריר שבור לקוביות
-
50גרם או 0.33 כוס בוטנים קלוייםקצוצים
-
1 כפית תמצית וניל
-
1/2 כפית קינמון טחון
הגשה
-
1 קורט מלח ים אטלנטי
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות על מצב טורבו ומשמנים תבנית תנור בשמן זית.
- מערבבים את כל החומרים בקערה 2-3 דקות עד לאיחוד מלא.
- מחלקים לעוגיות (2 כפות לכל עוגייה) ויוצרים צורה של כדור.
- מניחים את העוגיות על מגש האפייה במרווחים גדולים.
- אופים 12-15 דקות עד שהעוגיות מתייצבות ונוצרים סדקים.
- מפזרים מלח ים ונותנים לעוגיות להתקרר לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות על מצב טורבו ומשמנים תבנית תנור בשמן זית.
- מערבבים את כל החומרים בקערה 2-3 דקות עד לאיחוד מלא.
- מחלקים לעוגיות (2 כפות לכל עוגייה) ויוצרים צורה של כדור.
- מניחים את העוגיות על מגש האפייה במרווחים גדולים.
- אופים 12-15 דקות עד שהעוגיות מתייצבות ונוצרים סדקים.
- מפזרים מלח ים ונותנים לעוגיות להתקרר לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן