טאקוס מתוקים במילוי קרם קוקוס קפוא
יש לנו רעיון מתוק בשבילכם - קבלו מתכון קל להכנה של טאקוס מתוקים במילוי קרם קוקוס קפוא וציפוי שוקולד, אחרי שתסיימו ללקק את האצבעות תודו לנו על זה
יש לנו רעיון מתוק בשבילכם - קבלו מתכון קל להכנה של טאקוס מתוקים במילוי קרם קוקוס קפוא וציפוי שוקולד, אחרי שתסיימו ללקק את האצבעות תודו לנו על זה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1292.3 קק״ל 5169.2 קק״לפחמימות 124.9 גרם 499.7 גרםשומן 78.7 גרם 314.8 גרםנתרן 133.0 מ״ג 532.2 מ״גחלבון 17.6 גרם 70.6 גרםסיבים תזונתיים 14.6 גרם 58.2 גרםשומן רווי 53.5 גרם 213.9 גרםכולסטרול 8.3 מ״ג 33.0 מ״גסידן 240.3 מ״ג 961.3 מ״גברזל 7.9 מ״ג 31.5 מ״גאשלגן 978.6 מ״ג 3914.3 מ״גאבץ 4.2 מ״ג 16.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 45 דק׳כולל שעתיים ו-45 דק׳
-
קלוריות1292
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1292.3 קק״ל 5169.2 קק״לפחמימות 124.9 גרם 499.7 גרםשומן 78.7 גרם 314.8 גרםנתרן 133.0 מ״ג 532.2 מ״גחלבון 17.6 גרם 70.6 גרםסיבים תזונתיים 14.6 גרם 58.2 גרםשומן רווי 53.5 גרם 213.9 גרםכולסטרול 8.3 מ״ג 33.0 מ״גסידן 240.3 מ״ג 961.3 מ״גברזל 7.9 מ״ג 31.5 מ״גאשלגן 978.6 מ״ג 3914.3 מ״גאבץ 4.2 מ״ג 16.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-45 דק׳ | קלוריות 1292 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
מעטפת
-
1 חבילה טורטייה קטנהמזרח מערב
-
300 גרם שוקולד מריר
-
3 כפות שמן קוקוסמזרח מערב
קרם קוקוס
-
250מ"ל או 1 מיכל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
100 גרם שוקולד לבןמומס
-
80גרם או 1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
הגשה
-
1 חופן בוטנים טבעייםקצוצים
אופן הכנה
- ממיסים את השוקולד ושמן הקוקוס במיקרוגל או על באן מרי ומערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה.
- שמים את הטורטיות על משטח העבודה, מקטינים בעזרת חיתוך מסביב לקערה, ומורחים בשכבה אחידה של השוקולד המומס. שומרים את שאריות השוקולד בצד.
- לוקחים טורטיות, מקפלים חצי-חצי כמעט עד הסוף ומניחים בין השקעים של תבנית שקעים הפוכה. מכניסים למקפיא ל-20 דקות.
- מכינים את הקרם: מקציפים את השמנת המתוקה עד שהיא מסמיכה והופכת לקצפת רכה. מוסיפים את קרם הקוקוס, השוקולד הלבן והאינסטנט פודינג וממשיכים להקציף עד שמתקבל קרם סמיך. מעבירים לשקית זילוף ושומרים בקירור.
- מוציאים את התבנית עם הטורטיות מהמקפיא, וממלאים את המעטפת בקרם הקוקוס. מחזירים למקפיא לשעתיים, או עד שהמילוי מתייצב לגמרי.
- מחממים את שאריות השוקולד אם הם הספיקו להתייצב. לוקחים טורטייה, טובלים בשוקולד ומפזרים מעל כמות נדיבה של בוטנים קצוצים.
- מגישים מיד או שומרים במקפיא.
אופן הכנה
- ממיסים את השוקולד ושמן הקוקוס במיקרוגל או על באן מרי ומערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה.
- שמים את הטורטיות על משטח העבודה, מקטינים בעזרת חיתוך מסביב לקערה, ומורחים בשכבה אחידה של השוקולד המומס. שומרים את שאריות השוקולד בצד.
- לוקחים טורטיות, מקפלים חצי-חצי כמעט עד הסוף ומניחים בין השקעים של תבנית שקעים הפוכה. מכניסים למקפיא ל-20 דקות.
- מכינים את הקרם: מקציפים את השמנת המתוקה עד שהיא מסמיכה והופכת לקצפת רכה. מוסיפים את קרם הקוקוס, השוקולד הלבן והאינסטנט פודינג וממשיכים להקציף עד שמתקבל קרם סמיך. מעבירים לשקית זילוף ושומרים בקירור.
- מוציאים את התבנית עם הטורטיות מהמקפיא, וממלאים את המעטפת בקרם הקוקוס. מחזירים למקפיא לשעתיים, או עד שהמילוי מתייצב לגמרי.
- מחממים את שאריות השוקולד אם הם הספיקו להתייצב. לוקחים טורטייה, טובלים בשוקולד ומפזרים מעל כמות נדיבה של בוטנים קצוצים.
- מגישים מיד או שומרים במקפיא.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
וואו במילה אחת!!!