מרק אפונה קטיפתי במרקם מושלם – ללא מוצרי חלב
יש לנו בשבילכם מתכון פשוט פשוט בארבעה שלבים של מרק אפונה קטיפתי ומנחם עם קרוטונים תוצרת בית שיוסיפו לכם את הקרנאץ' בפה עם מרק שיחמם לכם את הבטן
יש לנו בשבילכם מתכון פשוט פשוט בארבעה שלבים של מרק אפונה קטיפתי ומנחם עם קרוטונים תוצרת בית שיוסיפו לכם את הקרנאץ' בפה עם מרק שיחמם לכם את הבטן
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 154.4 קק״ל 926.7 קק״לפחמימות 19.6 גרם 117.8 גרםשומן 6.8 גרם 41.1 גרםנתרן 520.4 מ״ג 3122.1 מ״גחלבון 3.5 גרם 21.0 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 13.9 גרםשומן רווי 0.9 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 22.2 מ״ג 133.4 מ״גברזל 0.6 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 138.1 מ״ג 828.9 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.4 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 5 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות154
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 154.4 קק״ל 926.7 קק״לפחמימות 19.6 גרם 117.8 גרםשומן 6.8 גרם 41.1 גרםנתרן 520.4 מ״ג 3122.1 מ״גחלבון 3.5 גרם 21.0 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 13.9 גרםשומן רווי 0.9 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 22.2 מ״ג 133.4 מ״גברזל 0.6 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 138.1 מ״ג 828.9 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.4 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 154 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שקיפות.
- מוסיפים את השום, האפונה ותפוח האדמה ומערבבים.
- מוסיפים את המים, הכורכום והמלח. מערבבים ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים כ-45 דקות (עד שהאפונה התרככה לחלוטין ונמעכת בקלות באצבעות).
- טוחנים את תכולת הסיר בטוחן ידני למרק חלק ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שקיפות.
- מוסיפים את השום, האפונה ותפוח האדמה ומערבבים.
- מוסיפים את המים, הכורכום והמלח. מערבבים ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים כ-45 דקות (עד שהאפונה התרככה לחלוטין ונמעכת בקלות באצבעות).
- טוחנים את תכולת הסיר בטוחן ידני למרק חלק ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן