ללא גלוטן כלל! פיצה מבצק טחינה של בריאלי
אריאל בן חמו משתפת אותנו במתכון המופלא שלה לפיצה מבצק טחינה, ללא גלוטן כלל, אוורירית, נמתחת וטעימה בדיוק כמו אחותה האיטלקייה הגלוטנית
אריאל בן חמו משתפת אותנו במתכון המופלא שלה לפיצה מבצק טחינה, ללא גלוטן כלל, אוורירית, נמתחת וטעימה בדיוק כמו אחותה האיטלקייה הגלוטנית
- אריאל בן-חמו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1031.8 קק״ל 1031.8 קק״לפחמימות 10.6 גרם 10.6 גרםשומן 89.5 גרם 89.5 גרםנתרן 3197.2 מ״ג 3197.2 מ״גחלבון 50.4 גרם 50.4 גרםסיבים תזונתיים 10.5 גרם 10.5 גרםשומן רווי 17.4 גרם 17.4 גרםכולסטרול 1181.6 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 400.2 מ״ג 400.2 מ״גברזל 11.4 מ״ג 11.4 מ״גאשלגן 709.3 מ״ג 709.3 מ״גאבץ 6.6 מ״ג 6.6 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות1032
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1031.8 קק״ל 1031.8 קק״לפחמימות 10.6 גרם 10.6 גרםשומן 89.5 גרם 89.5 גרםנתרן 3197.2 מ״ג 3197.2 מ״גחלבון 50.4 גרם 50.4 גרםסיבים תזונתיים 10.5 גרם 10.5 גרםשומן רווי 17.4 גרם 17.4 גרםכולסטרול 1181.6 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 400.2 מ״ג 400.2 מ״גברזל 11.4 מ״ג 11.4 מ״גאשלגן 709.3 מ״ג 709.3 מ״גאבץ 6.6 מ״ג 6.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 1032 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
4 ביצים L
-
6 כפות טחינה גולמית
-
1 כפית גדושה אבקת אפייה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית אורגנו יבש
-
3 כפיות שומשום
רוטב עגבניות
-
4 כפות פאסאטה עגבניות
-
1/4 כפית מלח דק
-
1/2 כפית אורגנו יבש
תוספות
-
או גבינה צהובה 9%
1אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות טורבו.
- בקערה עמוקה טורפים את כל מרכיבי הבצק מלבד השומשום לתערובת אחידה.
- מרפדים תבנית תנור בסנו סושי - נייר אפייה טבעי, משטחים את תערובת הבצק על תבנית האפייה ומפזרים שומשום בקצוות.
- אופים כ-15-20 דקות עד שהתחתית מתגבשת ומזהיבה.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב.
- מוציאים בזהירות את בסיס הפיצה מהתנור, מורחים את הרוטב במרכז ומפזרים מלמעלה את הגבינה ואת התוספות.
- מחזירים לתנור לכ-5-10 דקות אפייה עד שהגבינה נמסה והתוספות מתרככות.
- מוציאים ומגישים. בתיאבון.
1אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות טורבו.
- בקערה עמוקה טורפים את כל מרכיבי הבצק מלבד השומשום לתערובת אחידה.
- מרפדים תבנית תנור בסנו סושי - נייר אפייה טבעי, משטחים את תערובת הבצק על תבנית האפייה ומפזרים שומשום בקצוות.
- אופים כ-15-20 דקות עד שהתחתית מתגבשת ומזהיבה.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב.
- מוציאים בזהירות את בסיס הפיצה מהתנור, מורחים את הרוטב במרכז ומפזרים מלמעלה את הגבינה ואת התוספות.
- מחזירים לתנור לכ-5-10 דקות אפייה עד שהגבינה נמסה והתוספות מתרככות.
- מוציאים ומגישים. בתיאבון.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (16)
הבצק יצא אוורירי ממש, מרקם ממש טוב, אבל הבצק יצא לי קצת מריר. הגיוני?
היי מאי, מבאס לשמוע שיצא לך מריר. בעיקרון אין סיבה. נסי שוב ועדכני אותנו איך יצא הפעם!
האם השתמשת בסודה לשתיה במקום אבקת אפיה?
היי תותי, לא. יש צורך להשתמש באבקת אפייה
אשמח לקבל מתכונים ,תודה
אורלי יקרה! נשמח שתירשמי כמנויה לאתר ולניוזלטרס (מיילים) שלנו ותקבלי כמה פעמים בשבוע עדכונים ממיטב המתכונים שלנו 🙂
קטגוריות
- אוכל שילדים אוהבים
- ארוחה זוגית
- ארוחה זולה
- ארוחה חלבית
- ארוחה מהירה
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת לילה
- בראנץ'
- המתכונים הפייבוריטים
- מאפים מלוחים
- מנות עיקריות
- מנות ראשונות
- מסיבת יום הולדת
- מסיבת רווקות
- מתכוני חגים
- מתכונים ללא גלוטן
- מתכונים לפסח
- מתכונים מהירים
- מתכונים צמחוניים
- מתכונים קלים
- סנו-סושי
- עם הילדים במטבח
- פיצות