סנדוויץ’ בוקר מפנק עם סימפוניה זיתים, ירקות ובצלים צלויים
כל הדברים הטובים של הבוקר ארוזים בתוך לחמנייה. שגב משה מכין סנדוויץ' מפנק עם סימפוניה זיתים, זעתר, ירקות ובצלים צלויים
כל הדברים הטובים של הבוקר ארוזים בתוך לחמנייה. שגב משה מכין סנדוויץ' מפנק עם סימפוניה זיתים, זעתר, ירקות ובצלים צלויים
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 305.0 קק״ל 305.0 קק״לפחמימות 27.8 גרם 27.8 גרםשומן 10.6 גרם 10.6 גרםנתרן 767.3 מ״ג 767.3 מ״גחלבון 20.0 גרם 20.0 גרםסיבים תזונתיים 5.2 גרם 5.2 גרםשומן רווי 5.2 גרם 5.2 גרםכולסטרול 30.0 מ״ג 30.0 מ״גסידן 370.3 מ״ג 370.3 מ״גברזל 4.4 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 486.8 מ״ג 486.8 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 0.5 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 8 דק׳
-
קלוריות305
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 305.0 קק״ל 305.0 קק״לפחמימות 27.8 גרם 27.8 גרםשומן 10.6 גרם 10.6 גרםנתרן 767.3 מ״ג 767.3 מ״גחלבון 20.0 גרם 20.0 גרםסיבים תזונתיים 5.2 גרם 5.2 גרםשומן רווי 5.2 גרם 5.2 גרםכולסטרול 30.0 מ״ג 30.0 מ״גסידן 370.3 מ״ג 370.3 מ״גברזל 4.4 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 486.8 מ״ג 486.8 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 0.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 8 דק׳ | קלוריות 305 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 לחמנייה מוארכת גדולהאו חצי באגט
-
1 חבילה גבינת סימפוניה בטעם זיתים ירוקים
-
1 מלפפון ירוק גדולפרוס
-
10 עגבניות שרי קטניםחצויות
-
1 פלפלונים צבעוניים בינוניפרוס
-
1 בצל בינוניפרוס
-
1 כפית זעתראיכותי
-
1 קורט פלפל יבש חריףלא חובה
-
3 גבעולי שמיר
אופן הכנה
- חוצים את הלחמנייה לאורכה וקולים את שני הצדדים על מחבת חמה או בטוסטר.
- מוציאים את הלחמנייה ומניחים את הבצל הפרוס על המחבת. מוסיפים כף שמן וצולים את הבצל עד הזהבה.
- את הגבינה מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על צד אחד של הלחמנייה בשכבה עבה.
- מעל הגבינה מסדרים את הירקות, ומעליהם שוב זילוף של גבינה.
- מסדרים את טבעות הבצל, בוזקים מעל הכל זעתר ופלפל שאטה. מזלפים שמן זית.
- מעטרים עם מעט גבעולי שמיר טריים ומגישים.
אופן הכנה
- חוצים את הלחמנייה לאורכה וקולים את שני הצדדים על מחבת חמה או בטוסטר.
- מוציאים את הלחמנייה ומניחים את הבצל הפרוס על המחבת. מוסיפים כף שמן וצולים את הבצל עד הזהבה.
- את הגבינה מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על צד אחד של הלחמנייה בשכבה עבה.
- מעל הגבינה מסדרים את הירקות, ומעליהם שוב זילוף של גבינה.
- מסדרים את טבעות הבצל, בוזקים מעל הכל זעתר ופלפל שאטה. מזלפים שמן זית.
- מעטרים עם מעט גבעולי שמיר טריים ומגישים.
סימפוניה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
אמאלה,ניראה מושלם…מחכה להכין את זה…