לא מלכלכים כלים: קרפ שוקולד שמכינים בשקית

קרפ שוקולד מושחת, בא לכם? הנה מתכון לקרפ שוקולד מבלי ללכלך כלים, פשוט מכניסים את כל המרכיבים לתוך שקית, משקשקים, מטגנים וקוראים למשפחה לטרוף
קרפ שוקולד מושחת, בא לכם? הנה מתכון לקרפ שוקולד מבלי ללכלך כלים, פשוט מכניסים את כל המרכיבים לתוך שקית, משקשקים, מטגנים וקוראים למשפחה לטרוף
  • שירן מתתיהו
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    190
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 190.2 קק״ל 2282.0 קק״ל
    פחמימות 19.5 גרם 233.9 גרם
    שומן 10.8 גרם 129.3 גרם
    נתרן 43.7 מ״ג 524.1 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 56.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 15.8 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 51.8 גרם
    כולסטרול 51.2 מ״ג 614.4 מ״ג
    סידן 34.6 מ״ג 414.9 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 120.7 מ״ג 1448.3 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    190
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 190.2 קק״ל 2282.0 קק״ל
    פחמימות 19.5 גרם 233.9 גרם
    שומן 10.8 גרם 129.3 גרם
    נתרן 43.7 מ״ג 524.1 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 56.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 15.8 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 51.8 גרם
    כולסטרול 51.2 מ״ג 614.4 מ״ג
    סידן 34.6 מ״ג 414.9 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 120.7 מ״ג 1448.3 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בלינצ'ס ופנקייקים
שירן מתתיהו
X

9 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכניסים את כל המצרכים לתוך שקית זיפלוק גדולה.

    מכניסים את הכל לשקית זיפלוק. צילום: שירן מתיתיהו
    מכניסים את הכל לשקית זיפלוק. צילום: שירן מתיתיהו

  2. משקשקים את השקית היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
  3. מכינים גנאש: מחממים את המרכיבים כדקה במיקרוגל ומערבבים לאיחוד.
  4. מחממים מחבת עם מעט שמן, פותחים את השקית ושופכים מהבלילה למחבת החמה.

    מהשקית הישר למחבת. צילום: שירן מתיתיהו
    מהשקית הישר למחבת. צילום: שירן מתיתיהו

  5. מטים את המחבת עד שכולה עטופה בבלילת הקרפ ומטגנים עד שהתערובת יבשה בחלקה העליון.
  6. הופכים את הקרפ ונותנים לו עוד דקה במחבת.
  7. נותנים לקרפ להתקרר ואז מורחים בגנאש או בממרח אחר שאוהבים ומגלגלים.

    מורחים בממרח שאוהבים. צילום: שירן מתיתיהו
    מורחים בממרח שאוהבים. צילום: שירן מתיתיהו

  8. מניחים בערימה.

    קרפ שוקו בשקית. צילום: שירן מתיתיהו
    קרפ שוקו בשקית. צילום: שירן מתיתיהו


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לא מלכלכים כלים: קרפ שוקולד שמכינים בשקית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להשתמש בשמנת מתוקה או צמחית.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות