אוזני המן ורודות הכי יפות בעולם!
מראה מראה שעל הקיר, מי מכינה את משלוח המנות הכי יפה בעיר? שרית נובק, כמובן! עוגיות אוזני המן ורודות בציפוי שוקולד רובי ועלי זהב
מראה מראה שעל הקיר, מי מכינה את משלוח המנות הכי יפה בעיר? שרית נובק, כמובן! עוגיות אוזני המן ורודות בציפוי שוקולד רובי ועלי זהב
- שרית נובק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 90.7 קק״ל 1814.5 קק״לפחמימות 7.6 גרם 151.7 גרםשומן 4.9 גרם 97.2 גרםנתרן 8.9 מ״ג 177.3 מ״גחלבון 1.5 גרם 29.7 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 5.4 גרםשומן רווי 0.1 גרם 2.2 גרםכולסטרול 12.7 מ״ג 253.2 מ״גסידן 3.1 מ״ג 61.1 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.1 מ״גאשלגן 14.9 מ״ג 298.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 35 דק׳כולל שעתיים ו-40 דק׳
-
קלוריות91
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 90.7 קק״ל 1814.5 קק״לפחמימות 7.6 גרם 151.7 גרםשומן 4.9 גרם 97.2 גרםנתרן 8.9 מ״ג 177.3 מ״גחלבון 1.5 גרם 29.7 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 5.4 גרםשומן רווי 0.1 גרם 2.2 גרםכולסטרול 12.7 מ״ג 253.2 מ״גסידן 3.1 מ״ג 61.1 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.1 מ״גאשלגן 14.9 מ״ג 298.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-40 דק׳ | קלוריות 91 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
100 גרם חמאה קרהחתוכה לקוביות
-
200 גרם קמח לבן
-
50 גרם אבקת סוכר
-
1 ביצה M
-
1 כפית תמצית וניל
מילוי
-
ממרח נוטלה או כל ממרח אחר שאוהבים
ציפוי
-
100 גרם שוקולד רובי
-
1 כפית שמן קנולה
-
לא חובה
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערת המיקסר עם וו גיטרה, מעבדים את הקמח, החמאה ואבקת הסוכר לתערובת פירורית.
- מוסיפים את הביצה ותמצית הווניל ומעבדים בקצרה, רק עד שהבצק מתחיל להתגבש.
- עוטפים בניילון נצמד ומקררים במשך כ-30 דקות.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים דק על גבי נייר אפיה וקורצים עיגולים.
- מניחים כפית ממרח שוקולד במרכז העיגול וסוגרים את הקצוות לצורת משולש מעליו. מהדקים היטב.
- מניחים את העוגיות בתבנית מרופדת בסנו סושי- נייר אפייה טבעי ואופים בתנור במשך כ-20-25 דקות, עד שהבצק מזהיב מעט.
- מוציאים מהתנור ומצננים.
- מכינים את הציפוי: קוצצים את השוקולד רובי ושמים בקערית קטנה.
- מכניסים למיקרוגל וממיסים בפולסים. מערבבים לתערובת חלקה.
- מוסיפים את השמן ומערבבים היטב.
- טובלים את אוזני ההמן בציפוי השוקולד ומניחים על גבי נייר אפייה.
- מפזרים מעל את עלי הזהב ומניחים לציפוי השוקולד להתקשות.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערת המיקסר עם וו גיטרה, מעבדים את הקמח, החמאה ואבקת הסוכר לתערובת פירורית.
- מוסיפים את הביצה ותמצית הווניל ומעבדים בקצרה, רק עד שהבצק מתחיל להתגבש.
- עוטפים בניילון נצמד ומקררים במשך כ-30 דקות.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים דק על גבי נייר אפיה וקורצים עיגולים.
- מניחים כפית ממרח שוקולד במרכז העיגול וסוגרים את הקצוות לצורת משולש מעליו. מהדקים היטב.
- מניחים את העוגיות בתבנית מרופדת בסנו סושי- נייר אפייה טבעי ואופים בתנור במשך כ-20-25 דקות, עד שהבצק מזהיב מעט.
- מוציאים מהתנור ומצננים.
- מכינים את הציפוי: קוצצים את השוקולד רובי ושמים בקערית קטנה.
- מכניסים למיקרוגל וממיסים בפולסים. מערבבים לתערובת חלקה.
- מוסיפים את השמן ומערבבים היטב.
- טובלים את אוזני ההמן בציפוי השוקולד ומניחים על גבי נייר אפייה.
- מפזרים מעל את עלי הזהב ומניחים לציפוי השוקולד להתקשות.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן