אוזני המן בשישה מילויים מושחתים!
למה להתפשר רק על מילוי אחד של אוזני המן, כשאפשר ולגוון עם שישה מילויים שונים?! אוזני המן פריכות בטעמים מושחתים של לואקר, קינדר, נוטלה ועוד
למה להתפשר רק על מילוי אחד של אוזני המן, כשאפשר ולגוון עם שישה מילויים שונים?! אוזני המן פריכות בטעמים מושחתים של לואקר, קינדר, נוטלה ועוד
- שיר פורטמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 502.2 קק״ל 10044.8 קק״לפחמימות 48.4 גרם 968.1 גרםשומן 29.4 גרם 587.4 גרםנתרן 129.0 מ״ג 2580.7 מ״גחלבון 5.7 גרם 114.5 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 22.8 גרםשומן רווי 6.7 גרם 133.6 גרםכולסטרול 17.4 מ״ג 347.3 מ״גסידן 63.2 מ״ג 1263.6 מ״גברזל 1.0 מ״ג 20.1 מ״גאשלגן 123.5 מ״ג 2470.3 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 10.6 מ״גסגור
-
מרכיבים22
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-45 דק׳
-
קלוריות502
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 502.2 קק״ל 10044.8 קק״לפחמימות 48.4 גרם 968.1 גרםשומן 29.4 גרם 587.4 גרםנתרן 129.0 מ״ג 2580.7 מ״גחלבון 5.7 גרם 114.5 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 22.8 גרםשומן רווי 6.7 גרם 133.6 גרםכולסטרול 17.4 מ״ג 347.3 מ״גסידן 63.2 מ״ג 1263.6 מ״גברזל 1.0 מ״ג 20.1 מ״גאשלגן 123.5 מ״ג 2470.3 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 10.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 22 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-45 דק׳ | קלוריות 502 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
מילויים
-
1 צנצנת ממרח בטעם לואקר
-
1 צנצנת ממרח בטעם קינדר בואנו לבן
-
1 צנצנת ממרח בייגלה
-
1 צנצנת ממרח פיסטוק
-
1 צנצנת ממרח לוטוס
-
1 צנצנת נוטלה
ממרח לואקר
-
50 גרם שוקולד חלב
-
2 כפות חלב 3%
-
50 גרם וופלים לואקר
ממרח קינדר
-
50 גרם שוקולד לבן
-
2 כפות חלב 3%
-
50 גרם קינדר בואנו לבן
ממרח בייגלה
-
50 גרם שוקולד בלונדי
-
50 גרם בייגלה
ממרח פיסטוק
-
50 גרם שוקולד לבן
-
2 כפות חלב 3%
-
2 כפיות מחית פיסטוק עם סוכר
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: במעבד מזון מערבלים את הקמח, החמאה, אבקת הסוכר והמלח.
- ברגע שמתחילים להיווצר פירורים, מוסיפים את הביצה ומעבדים עד שהבצק נאסף לגוש.
- מעבירים את הבצק לקערה ועוטפים בניילון נצמד. מכניסים למקרר למשך שעה.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מרדדים את הבצק על משטח מקומח מעט לעלה בעובי של 1/2 ס”מ וקורצים מהבצק עיגולים בקוטר 8 ס”מ.
- במידה ואין ברשותכם את הממרחים, ניתן להכין אותם כך:
- מכינים ממרח לואקר: שמים בקערה את השוקולד חלב והחלב וממיסים במיקרוגל. מוסיפים את הוופל לואקר שנטחן במעבד מזון (לפירורים עבים) ומערבבים היטב. מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
- מכינים ממרח קינדר: שמים בקערה את השוקולד הלבן והחלב וממיסים במיקרוגל. מוסיפים את חטיף הקינדר בואנו הלבן שנטחן במעבד מזון (לפירורים עבים) ומערבבים היטב. מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
- מכינים ממרח בייגלה: שמים בקערה את השוקולד בלונדי וממיסים במיקרוגל. מוסיפים את חטיף הבייגלה שנטחן במעבד מזון (לפירורים עבים) ומערבבים היטב. מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
- מכינים ממרח פיסטוק: שמים בקערה את השוקולד הלבן והחלב וממיסים במיקרוגל. מוסיפים את ממרח הפיסטוק ומערבבים היטב. מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
- מניחים כפית של ממרח לואקר/ קינדר/ בייגלה/ פיסטוק/ לוטוס/ נוטלה במרכז כל עיגול, סוגרים לצורת משולש עם פתח קטן למלית ומהדקים.
- מניחים את אוזני ההמן על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים בתנור שחומם מראש במשך 12-15 דקות עד הזהבה קלה.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: במעבד מזון מערבלים את הקמח, החמאה, אבקת הסוכר והמלח.
- ברגע שמתחילים להיווצר פירורים, מוסיפים את הביצה ומעבדים עד שהבצק נאסף לגוש.
- מעבירים את הבצק לקערה ועוטפים בניילון נצמד. מכניסים למקרר למשך שעה.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מרדדים את הבצק על משטח מקומח מעט לעלה בעובי של 1/2 ס”מ וקורצים מהבצק עיגולים בקוטר 8 ס”מ.
- במידה ואין ברשותכם את הממרחים, ניתן להכין אותם כך:
- מכינים ממרח לואקר: שמים בקערה את השוקולד חלב והחלב וממיסים במיקרוגל. מוסיפים את הוופל לואקר שנטחן במעבד מזון (לפירורים עבים) ומערבבים היטב. מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
- מכינים ממרח קינדר: שמים בקערה את השוקולד הלבן והחלב וממיסים במיקרוגל. מוסיפים את חטיף הקינדר בואנו הלבן שנטחן במעבד מזון (לפירורים עבים) ומערבבים היטב. מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
- מכינים ממרח בייגלה: שמים בקערה את השוקולד בלונדי וממיסים במיקרוגל. מוסיפים את חטיף הבייגלה שנטחן במעבד מזון (לפירורים עבים) ומערבבים היטב. מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
- מכינים ממרח פיסטוק: שמים בקערה את השוקולד הלבן והחלב וממיסים במיקרוגל. מוסיפים את ממרח הפיסטוק ומערבבים היטב. מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
- מניחים כפית של ממרח לואקר/ קינדר/ בייגלה/ פיסטוק/ לוטוס/ נוטלה במרכז כל עיגול, סוגרים לצורת משולש עם פתח קטן למלית ומהדקים.
- מניחים את אוזני ההמן על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים בתנור שחומם מראש במשך 12-15 דקות עד הזהבה קלה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
הכנתי את האוזני המן מהמתכון הזה ויצא מושלםםםם. את המילוי עשיתי עם ממרח פסק זמן יצא ממש טעים זה נגמר אחרי שעה וואו פשוט טעים תודה רבה
שיר יא מלכה!