מקסימום רושם במינימום זמן: קערת קרח במילוי פירות טריים של קרין גורן

מחפשים איך להדהים את האורחים שלכם? מצאנו לכם פתרון! 5 דקות עבודה ויש לכם קערת קרח סופר מרשימה שמגישים בה פירות טריים או גלידה קרה
מחפשים איך להדהים את האורחים שלכם? מצאנו לכם פתרון! 5 דקות עבודה ויש לכם קערת קרח סופר מרשימה שמגישים בה פירות טריים או גלידה קרה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 8 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    0
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 8 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    0
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
קרין גורן
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קערת קרח

הגשה


אופן הכנה

  1. בקערת נירוסטה גדולה מניחים פרחים או פירות טריים או מה שאוהבים. מפזרים עליהם קוביות קרח. מניחים מעל קערת נירוסטה קטנה יותר.
  2. כדי שהקערה הקטנה העליונה לא תצוף יחד עם המים, שמים בתוכה משקולת, כמו קופסת שימורים, שקית קמח וכו’.
  3. מוזגים מים ברווח בין הקערות הנירוסטה וממלאים עד הגובה הרצוי לקבלת קערת הקרח (אם משתמשים במים מהברז- מתקבלת קערת קרח עכורה מעט. אם משתמשים במים מסוננים- מתקבלת קערת קרח שקופה ויפה).
  4. מכניסים את הקערה למקפיא למשך לילה שלם.
  5. כשהקערה קפואה, מוציאים מהמקפיא ומניחים בכיור מתחת לברז המים (חשוב להשתמש במים קרים, שכן מים חמים מדי- יסדקו את קערת הקרח).
  6. ממלאים קצת במים את קערת הנירוסטה העליונה הקטנה, עד שהיא מתחממת מעט ומשתחררת. שולפים אותה החוצה.
  7. לאחר מכן, הופכים את קערת הנירוסטה הגדולה ומניחים אותה מתחת לזרם המים עד שהיא משתחררת ושולפים ממנה את קערת הקרח.
  8. מניחים את קערת הקרח על גבי מגש (לאיסוף הנוזלים שיטפטפו מקערת הקרח).
  9. מניחים במרכז קערת הקרח פירות טריים חתוכים או גלידה ומגישים.

 

הערות

  • בקיץ- קערת הקרח מחזיקה מעמד כ-3 שעות בטמפ' החדר, עד שהיא נמסה. בחורף- קערת הקרח תחזיק מעמד זמן רב יותר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מקסימום רושם במינימום זמן: קערת קרח במילוי פירות טריים של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    נועה פלג-ויסברג

    ניתן להכין גם בקערות זכוכית?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר כל סוג של קערה שאפשר לחלץ ממנה את הקרח.

    Avatar
    Lizzy Shaanan

    הקערה נראית יפהפיה, אבל לא ברור איך אפשר להגיש את זה? הרי גם אם היא שורדת 3 שעות, לדברייך, הרבה לפני זה היא תתחיל להפריש מים, וכל שולחן הארוח יהיה מוצף

    Avatar
    Lizzy Shaanan

    הקערה נראית יפהפיה , אבל איך מגישים את זה?

      Avatar
      מערכת Foody

      כדאי לשים את הקערה על מגש.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות