אחת השאלות שהכי חוזרת בסדנאות בישול היא: איך בוחרים חציל? השף ישראל אהרוני מלמד אתכם איך בוחרים חציל ואיך זה קשור לבוטוקס ולדיאטות. רשומת חובה! גזור ושמור!
ישראל אהרוני
שתפו
אוהבים חצילים? גם אנחנו. החציל הוא אחד מהירקות החשובים במטבח הישראלי והים תיכוני. הוא טעים קלוי, אפוי, מוחמץ ומטוגן. החציל משתלב נפלא בתבשילים, מנות ראשונות, מאפים וסלטים. אבל איך בוחרים חציל?
השף ישראל אהרוני מלמד אותנו איך בוחרים חציל.
דבר ראשון: החציל חייב להיות יפה ומתוח, כאילו הרגע חזר מטיפול יופי + בוטוקס. לחצו על החציל, אם נשאר שקע, סימן שהחציל ידע ימים טובים יותר.
דבר שני: החציל חייב להיות קל, אם החציל כבד זה אומר שיש בו הרבה גרעינים והוא יהיה מר.
דבר שלישי: טריות העלים. העלים בחלק העליון של החציל צריכים להיות כמה שיותר ירוקים וללא קצוות יבשים. העלים צריכים להיות ר צמודים לחציל ולא מתרופפים. כשהעלים של החציל מתרופפיםוהופכים לחומים, סימן שהחציל בילה בקירור ולא הגיע ישר מהשדה.
עוד פטנט עולמי שיעזור לכם לבחור את החציל הטוב ביותר הוא נקודה בתחתית. אם לחציל יש נקודה בתחתית ולא קו, סימן שמדובר בחציל נקבי שיש לו טעם עדין יותר.
כל העולם מטורף על באבא גנוש! סלט חצילים טורקי עם טחינה בניחוח שום וגריל. תוך דקות מתקבל סלט חצילים קל להכנה שהופך לחגיגה! המלצה: הכינו כמות כפולה!
מערכת Foody
שמרו
הצג מתכון
קנלוני במילוי חציל וגבינה של אהרוני
כל שולחן חג זקוק ל"מנת רושם" שנראית כאילו מסובך להכין אותה, אבל היא בעצם קלילה וסוחטת מחמאות. קבלו קנלוני חציל וגבינה של ישראל אהרוני, שאף אחד לא יישאר אדיש אליו
ישראל אהרוני
שמרו
הצג מתכון
קצת איטליה בצלחת – חצילים ברוטב עגבניות פיקנטי וגבינת פרמזן
גם אנשים שלא אוהבים חצילים יתאהבו במנה הזו של אושר אידלמן - חצילים ברוטב עגבניות שטוגנו קלות עם פירורי לחם עם פרמזן
אושר אידלמן
שמרו
הצג מתכון
בדריג’אני – גלילות חצילים במלית ממרח אגוזי מלך מהמטבח הגאורגי
בעקבות מאסטר שף כולם מדברים על האוכל הגאורגי. קבלו מתכון לבדריג'אני - גלילות חצילים במלית אגוזי מלך. זה טבעוני ואתם הולכים להתאהב. לשנה הבאה בטיבליסי הבנויה
התחברו ותתחילו להנות ממגוון עצום של תכנים קולינריים ומתכונים עם אלפי שעות וידאו, להרכיב לעצמכם ספר מתכונים אישי עם המתכונים שהכי אהבתם, לשתף בתמונות, להגיב ולשאול שאלות.
תגובה (1)
תודה על ההסבר סוף סוף עשיתם לי סדר איך בוחרים חציל