סלט סינטה תאילנדי: שילוב של צבע, טעם ופריכות
סלט שמח וצבעוני מהמטבח התאילנדי, בתוספת סינטה שהופכת את החגיגה לארוחה מלאה. ירקות פריכים, רוטב אסייתי ונגיעות חריף שמקפיצות את הטעמים
סלט שמח וצבעוני מהמטבח התאילנדי, בתוספת סינטה שהופכת את החגיגה לארוחה מלאה. ירקות פריכים, רוטב אסייתי ונגיעות חריף שמקפיצות את הטעמים
- רותם ליברזון
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1014.4 קק״ל 2028.9 קק״לפחמימות 730.7 גרם 1461.3 גרםשומן 732.3 גרם 1464.5 גרםנתרן 1677.2 מ״ג 3354.4 מ״גחלבון 755.6 גרם 1511.2 גרםסיבים תזונתיים 721.6 גרם 1443.1 גרםשומן רווי 722.4 גרם 1444.8 גרםכולסטרול 728.0 מ״ג 1456.0 מ״גסידן 776.4 מ״ג 1552.7 מ״גברזל 722.8 מ״ג 1445.6 מ״גאשלגן 1157.5 מ״ג 2315.0 מ״גאבץ 722.1 מ״ג 1444.3 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות1014
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1014.4 קק״ל 2028.9 קק״לפחמימות 730.7 גרם 1461.3 גרםשומן 732.3 גרם 1464.5 גרםנתרן 1677.2 מ״ג 3354.4 מ״גחלבון 755.6 גרם 1511.2 גרםסיבים תזונתיים 721.6 גרם 1443.1 גרםשומן רווי 722.4 גרם 1444.8 גרםכולסטרול 728.0 מ״ג 1456.0 מ״גסידן 776.4 מ״ג 1552.7 מ״גברזל 722.8 מ״ג 1445.6 מ״גאשלגן 1157.5 מ״ג 2315.0 מ״גאבץ 722.1 מ״ג 1444.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 1014 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
1/4 כוס נענע
-
1/4 כוס כוסברה
-
1/4 כוס בזיליקום
-
חתוכות לרבעים
-
200 גרם סינטה
-
1 חופן אגוזי קשיו קלויים
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוניקצוץ דק
רוטב
-
1 כף סוכר דקליםמזרח מערבמגורד
-
1 כף שורש ג’ינג’רמגורד
-
1 כף רוטב דגיםמזרח מערב
-
2 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
1 מיץ ליים בינוני
אופן הכנה
- על מחבת לוהטת עם מעט שמן זית צורבים את נתח הסינטה במשך כ-4 דקות מכל צד, למידת עשייה מדיום.
- מניחים את הנתח להצטנן במשך כ-10 דקות.
- פורסים את נתח הסינטה הקר לנתחים דקים.
- בקערת הגשה מסדרים יפה את הירקות ומניחים מעליהם את נתחי הסינטה הפרוסים.
- מערבבים יחד את מרכיבי הרוטב ושופכים מעל הסלט.
- מגישים מיד.
אופן הכנה
- על מחבת לוהטת עם מעט שמן זית צורבים את נתח הסינטה במשך כ-4 דקות מכל צד, למידת עשייה מדיום.
- מניחים את הנתח להצטנן במשך כ-10 דקות.
- פורסים את נתח הסינטה הקר לנתחים דקים.
- בקערת הגשה מסדרים יפה את הירקות ומניחים מעליהם את נתחי הסינטה הפרוסים.
- מערבבים יחד את מרכיבי הרוטב ושופכים מעל הסלט.
- מגישים מיד.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
איזה עוד חלק של בשר יכול להתאים?
כל נתח דק המתאים לבישול קצר, כמו סטייק אנטריקוט דק דק, סטייק פרגית דק וכו.
האם צריך לחמם את הרוטב כדי שהסוכר ימס?
לא.