באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

פאי אגסים “ספגטי” עם קרם שקדים: כל ביס פצצה!

איך מכינים פאי אגסים יפהפה בלי לבשל את האגסים בכלל? קבלו פאי אגסים ספירלי עם קרם שקדים, גם פשוט להכנה וגם מרגישים בכל ביס את העונג המושלם
איך מכינים פאי אגסים יפהפה בלי לבשל את האגסים בכלל? קבלו פאי אגסים ספירלי עם קרם שקדים, גם פשוט להכנה וגם מרגישים בכל ביס את העונג המושלם
  • אור בן אוליאל
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    4379
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4378.6 קק״ל 4378.6 קק״ל
    פחמימות 538.2 גרם 538.2 גרם
    שומן 453.5 גרם 453.5 גרם
    נתרן 1563.8 מ״ג 1563.8 מ״ג
    חלבון 245.7 גרם 245.7 גרם
    סיבים תזונתיים 192.4 גרם 192.4 גרם
    שומן רווי 311.6 גרם 311.6 גרם
    כולסטרול 1597.7 מ״ג 1597.7 מ״ג
    סידן 371.9 מ״ג 371.9 מ״ג
    ברזל 179.2 מ״ג 179.2 מ״ג
    אשלגן 724.7 מ״ג 724.7 מ״ג
    אבץ 178.1 מ״ג 178.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    4379
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4378.6 קק״ל 4378.6 קק״ל
    פחמימות 538.2 גרם 538.2 גרם
    שומן 453.5 גרם 453.5 גרם
    נתרן 1563.8 מ״ג 1563.8 מ״ג
    חלבון 245.7 גרם 245.7 גרם
    סיבים תזונתיים 192.4 גרם 192.4 גרם
    שומן רווי 311.6 גרם 311.6 גרם
    כולסטרול 1597.7 מ״ג 1597.7 מ״ג
    סידן 371.9 מ״ג 371.9 מ״ג
    ברזל 179.2 מ״ג 179.2 מ״ג
    אשלגן 724.7 מ״ג 724.7 מ״ג
    אבץ 178.1 מ״ג 178.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פאי וטארט (מתוקים)
אור בן אוליאל
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


קלתית

קרם שקדים


אופן הכנה

  1. מכינים את הקלתית: מכניסים את כל מרכיבי הקלתית לתוך מעבד מזון ומערבלים עד קבלת בצק אחיד.
  2. מפזרים מעט קמח בתבנית ובעזרת הידיים מהדקים את הבצק לתבנית. מוציאים את השוליים בלחיצת הבצק על המסגרת.
  3. מכינים את קרם השקדים: מערבבים יחד את כל המרכיבים היבשים, מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים עד קבלת קרם אחיד.
  4. יוצקים את קרם השקדים על הבצק בתבנית.
  5. מעבירים 3 אגסים אחד אחרי השני בספירלייזר ומניחים את רצועות האגסים מעל הקרם.
  6. אופים בתנור בחום של 175 מעלות, במשך 45 דקות.
  7. בסמוך להגשה בוזקים אבקת סוכר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאי אגסים “ספגטי” עם קרם שקדים: כל ביס פצצה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות