אלוהי השחיתות: פרופיטרולים במילוי גלידה ושוקולד חם!
הפחזניות האלה רק נראות תמימות, אבל שלא תטעו- השחיתות כאן זועקת מכל ביס! פרופיטרולים חלומיים במילוי גלידה קרה עם רוטב שוקולד חם מעל
הפחזניות האלה רק נראות תמימות, אבל שלא תטעו- השחיתות כאן זועקת מכל ביס! פרופיטרולים חלומיים במילוי גלידה קרה עם רוטב שוקולד חם מעל
- אור בן אוליאל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 76.8 קק״ל 2303.6 קק״לפחמימות 6.3 גרם 188.4 גרםשומן 5.0 גרם 150.4 גרםנתרן 20.5 מ״ג 616.5 מ״גחלבון 1.7 גרם 52.0 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 12.1 גרםשומן רווי 2.8 גרם 85.3 גרםכולסטרול 36.8 מ״ג 1103.2 מ״גסידן 7.3 מ״ג 219.7 מ״גברזל 0.4 מ״ג 11.2 מ״גאשלגן 35.8 מ״ג 1073.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 6.5 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות77
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 76.8 קק״ל 2303.6 קק״לפחמימות 6.3 גרם 188.4 גרםשומן 5.0 גרם 150.4 גרםנתרן 20.5 מ״ג 616.5 מ״גחלבון 1.7 גרם 52.0 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 12.1 גרםשומן רווי 2.8 גרם 85.3 גרםכולסטרול 36.8 מ״ג 1103.2 מ״גסידן 7.3 מ״ג 219.7 מ״גברזל 0.4 מ״ג 11.2 מ״גאשלגן 35.8 מ״ג 1073.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 6.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 77 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מרתיחים יחד בסיר את החמאה, המים, הסוכר והמלח.
- מוסיפים קמח לתערובת שבסיר ומערבבים עד שכל הקמח נספג בנוזל והופך לכדור בצק.
- מוסיפים בהדרגה ביצים אחת אחרי השנייה (לא חובה את כולן אם הם גדולות), אחרי כל ביצה לערבב היטב.
- בודקים את הבצק: לוקחים חתיכת בצק ומותחים אותה בין שתי האצבעות. אם הבצק לא נקרע - הוא מושלם ומוכל לעבודה.
- מכניסים את הבצק לשקית זילוף ומזלפים בתבנית גדולה כדורי בצק קטנים.
- אופים את הפרופיטרולים בתנור בחום של 200 מעלות (בלי לפתוח את התנור באמצע), עד להתנפחות והזהבה של כדורי הבצק. מצננים.
- לאחר שהפרופיטרולים התקררו ממלאים אותם בגלידה ומחזירים מיד למקפיא.
- מכינים את הרוטב: ממיסים יחד בסיר את השמנת המתוקה והשוקולד.
- טובלים את הפרופיטרולים או מצפים אותם בשוקולד החם ומגישים.
אופן הכנה
- מרתיחים יחד בסיר את החמאה, המים, הסוכר והמלח.
- מוסיפים קמח לתערובת שבסיר ומערבבים עד שכל הקמח נספג בנוזל והופך לכדור בצק.
- מוסיפים בהדרגה ביצים אחת אחרי השנייה (לא חובה את כולן אם הם גדולות), אחרי כל ביצה לערבב היטב.
- בודקים את הבצק: לוקחים חתיכת בצק ומותחים אותה בין שתי האצבעות. אם הבצק לא נקרע - הוא מושלם ומוכל לעבודה.
- מכניסים את הבצק לשקית זילוף ומזלפים בתבנית גדולה כדורי בצק קטנים.
- אופים את הפרופיטרולים בתנור בחום של 200 מעלות (בלי לפתוח את התנור באמצע), עד להתנפחות והזהבה של כדורי הבצק. מצננים.
- לאחר שהפרופיטרולים התקררו ממלאים אותם בגלידה ומחזירים מיד למקפיא.
- מכינים את הרוטב: ממיסים יחד בסיר את השמנת המתוקה והשוקולד.
- טובלים את הפרופיטרולים או מצפים אותם בשוקולד החם ומגישים.
בשיתוף עם ברימאג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן