נאגטס עוף ביתיים של איילת הירשמן
נאגטס עוף ביתיים שילדים ומבוגרים יעופו עליהם! נתחי פרגיות עם ציפוי מושלם ותפוח, מטוגנות בשמן עמוק, עם רוטב ספייסי בצד שמכינים בצ'יק
נאגטס עוף ביתיים שילדים ומבוגרים יעופו עליהם! נתחי פרגיות עם ציפוי מושלם ותפוח, מטוגנות בשמן עמוק, עם רוטב ספייסי בצד שמכינים בצ'יק
- איילת הירשמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 582.8 קק״ל 2913.8 קק״לפחמימות 39.9 גרם 199.6 גרםשומן 27.2 גרם 135.9 גרםנתרן 1551.0 מ״ג 7755.2 מ״גחלבון 56.5 גרם 282.5 גרםסיבים תזונתיים 5.7 גרם 28.4 גרםשומן רווי 6.9 גרם 34.7 גרםכולסטרול 91.5 מ״ג 457.3 מ״גסידן 22.2 מ״ג 111.2 מ״גברזל 5.5 מ״ג 27.7 מ״גאשלגן 62.2 מ״ג 311.0 מ״גאבץ 5.3 מ״ג 26.6 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים ו-5 דק׳
-
קלוריות583
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 582.8 קק״ל 2913.8 קק״לפחמימות 39.9 גרם 199.6 גרםשומן 27.2 גרם 135.9 גרםנתרן 1551.0 מ״ג 7755.2 מ״גחלבון 56.5 גרם 282.5 גרםסיבים תזונתיים 5.7 גרם 28.4 גרםשומן רווי 6.9 גרם 34.7 גרםכולסטרול 91.5 מ״ג 457.3 מ״גסידן 22.2 מ״ג 111.2 מ״גברזל 5.5 מ״ג 27.7 מ״גאשלגן 62.2 מ״ג 311.0 מ״גאבץ 5.3 מ״ג 26.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-5 דק׳ | קלוריות 583 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
פרגיות
-
1 ק"ג סטייק פרגיתחתוך לנתחים בגודל 3 ס"מ
-
לטיגון עמוק
ציפוי
-
1 1/2 כוסות קמח תופח
-
1/2 בקבוק בירה בהירהקרה מאוד
-
2 חלמונים L
-
2 כפות שמן קנולה
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1/4 כפית גדושה פלפל שחור טחון
-
1/2 כפית מלח דק
-
2 חלבונים L+ 1/4 כפית שטוחה מלח דק, לבלילת החלבונים המוקצפים
אופן הכנה
- שמים בקערה את הקמח, המלח, הפלפל והפפריקה. יוצרים גומה במרכז ומוסיפים את החלמונים ואת הבירה.
- מערבבים היטב עד שמתקבלת עיסה חלקה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעה לפחות.
- הסוד הכי חשוב כאן הוא להכניס בלילה קרה מאד לתוך שמן חם מאוד זה מה שיוצר את הציפוי המושלם, הכיפי והתפוח.
- שמים את החלבונים והמלח בקערת המיקסר ומקציפים מעט רק עד לקבלת קצף יציב.
- מוסיפים את החלבונים המוקצפים לבלילה הקרה ומערבבים בתנועות קיפול. מאחסנים שוב במקרר עד לטיגון.
- מטגנים: מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר.
- טובלים את פיסות הפרגית בבלילה הקרה ומעבירים מיד לסיר. מטגנים עד הזהבה משני הצדדים. מניחים על צלחת מרופדת בנייר סופג, סופגים את עודפי השמן.
- מכינים את הרוטב: שמים את כל מרכיבי הרוטב בקערה ומערבבים היטב. מגישים עם הנגאטס.
אופן הכנה
- שמים בקערה את הקמח, המלח, הפלפל והפפריקה. יוצרים גומה במרכז ומוסיפים את החלמונים ואת הבירה.
- מערבבים היטב עד שמתקבלת עיסה חלקה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעה לפחות.
- הסוד הכי חשוב כאן הוא להכניס בלילה קרה מאד לתוך שמן חם מאוד זה מה שיוצר את הציפוי המושלם, הכיפי והתפוח.
- שמים את החלבונים והמלח בקערת המיקסר ומקציפים מעט רק עד לקבלת קצף יציב.
- מוסיפים את החלבונים המוקצפים לבלילה הקרה ומערבבים בתנועות קיפול. מאחסנים שוב במקרר עד לטיגון.
- מטגנים: מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר.
- טובלים את פיסות הפרגית בבלילה הקרה ומעבירים מיד לסיר. מטגנים עד הזהבה משני הצדדים. מניחים על צלחת מרופדת בנייר סופג, סופגים את עודפי השמן.
- מכינים את הרוטב: שמים את כל מרכיבי הרוטב בקערה ומערבבים היטב. מגישים עם הנגאטס.
עוד שניצלונים שאתם חייבים להכין:
הכנתם את המתכון?
כן