-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 244.2 קק״ל 732.5 קק״לפחמימות 43.4 גרם 130.1 גרםסוכר 6.8 גרם 20.3 גרםשומן 4.6 גרם 13.9 גרםנתרן 505.2 מ״ג 1515.6 מ״גחלבון 7.1 גרם 21.2 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 2.9 גרםשומן רווי 0.8 גרם 2.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.1 מ״ג 0.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות244
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 244.2 קק״ל 732.5 קק״לפחמימות 43.4 גרם 130.1 גרםסוכר 6.8 גרם 20.3 גרםשומן 4.6 גרם 13.9 גרםנתרן 505.2 מ״ג 1515.6 מ״גחלבון 7.1 גרם 21.2 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 2.9 גרםשומן רווי 0.8 גרם 2.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.1 מ״ג 0.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 244 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 פרוסות לחם לבן
-
1 צנצנת רוטב עגבניות בזיליקום
-
חופן גבינה צהובה 22%מגורדת
-
לטיגון
אופן הכנה
- מורידים את ה”קשה” של פרוסות הלחם ומרדדים אותן לפרוסות שטוחות ודקות.
- שמים כפית מהרוטב במרכזה של פרוסת לחם מרודדת.
- מפזרים חופן פתיתי גבינה צהובה מעל הרוטב וסוגרים עם פרוסת לחם נוספת.
- מהדקים היטב את הקצוות של שתי הפרוסות באמצעות לחיצה עם מזלג.
- מחממים חמאה במחבת ומטגנים את הרביולי עד להזהבה.
אופן הכנה
- מורידים את ה”קשה” של פרוסות הלחם ומרדדים אותן לפרוסות שטוחות ודקות.
- שמים כפית מהרוטב במרכזה של פרוסת לחם מרודדת.
- מפזרים חופן פתיתי גבינה צהובה מעל הרוטב וסוגרים עם פרוסת לחם נוספת.
- מהדקים היטב את הקצוות של שתי הפרוסות באמצעות לחיצה עם מזלג.
- מחממים חמאה במחבת ומטגנים את הרביולי עד להזהבה.
בשיתוף עם קנור
עוד מתכונים ב-10 דקות שאתם חייבים להכין:
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
מעולה.!!!