בליסימה! קציצות בשר איטלקיות ברוטב עגבניות ובזיליקום
קציצות בשר איטלקיות וחצילים עם רוטב עגבניות בניחוח בזיליקום טרי, שאפשר להגיש מעל פסטה או אורז, או פשוט לטרוף ישר מהסיר עם חלה טרייה!
קציצות בשר איטלקיות וחצילים עם רוטב עגבניות בניחוח בזיליקום טרי, שאפשר להגיש מעל פסטה או אורז, או פשוט לטרוף ישר מהסיר עם חלה טרייה!
- רותם ליברזון
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 380.4 קק״ל 2282.7 קק״לפחמימות 24.3 גרם 145.8 גרםסוכר 9.4 גרם 56.6 גרםשומן 18.8 גרם 112.5 גרםנתרן 622.2 מ״ג 3733.3 מ״גחלבון 26.5 גרם 159.2 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 16.9 גרםשומן רווי 5.7 גרם 33.9 גרםכולסטרול 125.1 מ״ג 750.4 מ״גסידן 33.1 מ״ג 198.6 מ״גברזל 2.8 מ״ג 16.7 מ״גאשלגן 436.6 מ״ג 2619.6 מ״גאבץ 5.7 מ״ג 34.3 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות380
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 380.4 קק״ל 2282.7 קק״לפחמימות 24.3 גרם 145.8 גרםסוכר 9.4 גרם 56.6 גרםשומן 18.8 גרם 112.5 גרםנתרן 622.2 מ״ג 3733.3 מ״גחלבון 26.5 גרם 159.2 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 16.9 גרםשומן רווי 5.7 גרם 33.9 גרםכולסטרול 125.1 מ״ג 750.4 מ״גסידן 33.1 מ״ג 198.6 מ״גברזל 2.8 מ״ג 16.7 מ״גאשלגן 436.6 מ״ג 2619.6 מ״גאבץ 5.7 מ״ג 34.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 380 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
קציצות
-
1/2 ק"ג בשר בקר טחוןאו הודו טחון
-
3 שיני שוםכתושות
-
1 בצל בינוניקצוץ דק מאוד
-
צרור פטרוזיליהקצוצה
-
צרור בזיליקוםקצוץ דק
-
5 כפות פירורי לחם
-
1 ביצה L
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור גרוס
רוטב
-
2 צנצנות רוטב עגבניות בזיליקום
-
1 חציל בינוניחתוך לקוביות בגודל 2X2 ס״מ
-
1 כף שמן זית
-
1 כוס מים רותחים
הגשה
-
5 עלי בזיליקום
אופן הכנה
- מערבבים היטב את כל מרכיבי הקציצות לתערובת אחידה.
- יוצרים מהתערובת כדורים קטנים בגודל של פינג פונג.
- במחבת קטנה עם מעט שמן זית מטגנים את קוביות החציל עד שהן מזהיבות מכל הכיוונים.
- בסיר רחב שמים את רוטב העגבניות ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים עוד כוס מים רותחים ומכניסים גם את החצילים המטוגנים.
- מכניסים פנימה לתוך הרוטב את כל הקציצות בעדינות.
- מבשלים עם מכסה חצי סגור במשך כ-20 דקות.
- מקשטים בבזיליקום טרי ומגישים מעל פסטה.
אופן הכנה
- מערבבים היטב את כל מרכיבי הקציצות לתערובת אחידה.
- יוצרים מהתערובת כדורים קטנים בגודל של פינג פונג.
- במחבת קטנה עם מעט שמן זית מטגנים את קוביות החציל עד שהן מזהיבות מכל הכיוונים.
- בסיר רחב שמים את רוטב העגבניות ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים עוד כוס מים רותחים ומכניסים גם את החצילים המטוגנים.
- מכניסים פנימה לתוך הרוטב את כל הקציצות בעדינות.
- מבשלים עם מכסה חצי סגור במשך כ-20 דקות.
- מקשטים בבזיליקום טרי ומגישים מעל פסטה.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אין במתכון חצילים מטוגנים?!
יש חציל לא מטוגן