רקע הנמל מעודכן

מריטוצו שוקולד – הסופגניה האפויה האיטלקית בגרסה השוקולדית

מריטוצו היא הסופגנייה האיטלקית: לחמניית בריוש איטלקית אפויה, חצויה וממולאת בקרם שמנת אלוהי. אנחנו הכנו לכם את הוורסיה השוקולדית שלה והעוד יותר מושחתת!
מריטוצו היא הסופגנייה האיטלקית: לחמניית בריוש איטלקית אפויה, חצויה וממולאת בקרם שמנת אלוהי. אנחנו הכנו לכם את הוורסיה השוקולדית שלה והעוד יותר מושחתת!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    1040
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1040.4 קק״ל 6242.4 קק״ל
    פחמימות 115.1 גרם 690.9 גרם
    שומן 60.7 גרם 364.2 גרם
    נתרן 98.4 מ״ג 590.3 מ״ג
    חלבון 17.3 גרם 104.1 גרם
    סיבים תזונתיים 8.6 גרם 51.5 גרם
    שומן רווי 35.6 גרם 213.6 גרם
    כולסטרול 235.3 מ״ג 1411.8 מ״ג
    סידן 120.7 מ״ג 724.2 מ״ג
    ברזל 5.2 מ״ג 31.3 מ״ג
    אשלגן 564.7 מ״ג 3388.1 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 17.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    1040
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1040.4 קק״ל 6242.4 קק״ל
    פחמימות 115.1 גרם 690.9 גרם
    שומן 60.7 גרם 364.2 גרם
    נתרן 98.4 מ״ג 590.3 מ״ג
    חלבון 17.3 גרם 104.1 גרם
    סיבים תזונתיים 8.6 גרם 51.5 גרם
    שומן רווי 35.6 גרם 213.6 גרם
    כולסטרול 235.3 מ״ג 1411.8 מ״ג
    סידן 120.7 מ״ג 724.2 מ״ג
    ברזל 5.2 מ״ג 31.3 מ״ג
    אשלגן 564.7 מ״ג 3388.1 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 17.9 מ״ג
    סגור

עם כל הכבוד לקינוחים הישראליים, גם האיטלקים עושים עבודה לא רעה. ועם כל הכבוד לסופגניות המשגעות שלנו, ברגע שתיתנו ביס במריטוצו שוקולד האיטלקי – פשוט תתעלפו. הרי מה יכול להיות רע בסופגנייה שהיא בעצם בריוש רך ממולא בקרם שוקולד? שום דבר, האמינו לנו!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סופגניות
מערכת Foody
X

12 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרם

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מכניסים לקערת המיקסר עם וו לישה את הקמח, הקקאו, הסוכר והשמרים, ומערבבים במשך דקה.
  2. מוסיפים את השמנת לבישול, הביצים, הווניל, המלח והחמאה, וממשיכים לערבב במהירות בינונית במשך 8-12 דקות עד שנוצר בצק דביק.
  3. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים במגבת מטבח ומתפיחים במשך כ־60 דקות, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  4. מעבירים את הבצק למשטח מקומח, מחלקים אותו ל־6 חלקים שווים.
  5. כל חלק מכדררים לכדור ולבסוף יוצרים צורה מאורכת, כמו של לחמנייה.
  6. מכסים במגבת את הלחמניות שיצרנו ומתפיחים שוב במשך כ־60 דקות.
  7. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  8. מברישים כל לחמנייה בביצה טרופה ואופים בתנור במשך כ־20 דקות, עד שהלחמניות מעט משחימות.
  9. מכינים את הקרם: במיקסר מקציפים את השמנת להקצפה, עד לקבלת קרם רך. מוסיפים את השוקולד המומס וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם שוקולד אחיד.
  10. פורסים כל לחמנייה לאורכה, כך שקצה אחד עדיין מחובר.
  11. ממלאים כל לחמנייה בכמות נדיבה של קרם שוקולד.
  12. משטחים בעזרת מרית את הקרם, זורים אבקת סוכר בנדיבות עם המסננת של הנמל ושוקולד מריר מגורר מלמעלה ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מריטוצו שוקולד – הסופגניה האפויה האיטלקית בגרסה השוקולדית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    הילה

    היינו היום בדנון והיה ממש מדהים!!!

      Avatar
      מערכת Foody

      אלופים שהגעתם! חג שמח 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות