סנו רקע

סופגניות קלאסיות מקושטות

סופגניות קלאסיות מעולות עם אופציה לגרסה פרווה, ושלל אפשרויות למילויים וציפויים - המתכון שלכם לחג החנוכה הזה
סופגניות קלאסיות מעולות עם אופציה לגרסה פרווה, ושלל אפשרויות למילויים וציפויים - המתכון שלכם לחג החנוכה הזה
  • ענת אלישע
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    308
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 308.0 קק״ל 6160.8 קק״ל
    פחמימות 42.2 גרם 844.8 גרם
    שומן 11.1 גרם 222.7 גרם
    נתרן 118.2 מ״ג 2363.2 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 106.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 32.5 גרם
    שומן רווי 6.3 גרם 126.9 גרם
    כולסטרול 48.7 מ״ג 973.8 מ״ג
    סידן 45.2 מ״ג 903.2 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 19.9 מ״ג
    אשלגן 133.9 מ״ג 2677.0 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 13.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    308
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 308.0 קק״ל 6160.8 קק״ל
    פחמימות 42.2 גרם 844.8 גרם
    שומן 11.1 גרם 222.7 גרם
    נתרן 118.2 מ״ג 2363.2 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 106.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 32.5 גרם
    שומן רווי 6.3 גרם 126.9 גרם
    כולסטרול 48.7 מ״ג 973.8 מ״ג
    סידן 45.2 מ״ג 903.2 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 19.9 מ״ג
    אשלגן 133.9 מ״ג 2677.0 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 13.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סופגניות

גנאש שוקולד מריר

גנאש שוקולד לבן


אופן הכנה

  1. מכינים את הסופגניות: בקערת המיקסר מניחים את כל המרכיבים לבצק. מערבלים על מהירות נמוכה בינונית במשך 10 דקות רצופות. הבצק שמתקבל הוא מעט דביק.
  2. מורידים את הבצק למשטח עבודה משומן קלות ויוצרים כדור חלק. מעבירים לקערה משומנת מעט ומכסים בניילון נצמד. מתפיחים עד הכפלת נפח (כשעה ורבע עד שעה וחצי, באופן כללי ממליצה על התפחת לילה במקרר).
  3. חותכים ניירות אפייה לריבועים.
  4. מורידים את הבצק התפוח למשטח עבודה ומחלקים לכדורים במשקל 50 גרם כל אחד. מניחים על ניירות האפיה. מתיזים מעט ספריי שמן מעל הכדורים, מכסים ומתפיחים עד הכפלת נפח ( כחצי שעה לערך )
  5. מכינים את הגנאש: מניחים שוקולד ושמנת בקערה, מחממים במיקרו בפולסים עד המסה ואיחוד.
  6. מחממים שמן לטיגון עמוק עד ל160 מעלות ומעבירים את הסופגניות לשמן עם ניירות האפיה. מסירים אותם לאחר כמה שניות. מטגנים כ 2-3 דקות מכל צד. מעבירים לרשת צינון.
  7. ממלאים בכל מילוי שאוהבים, טובלים בגנאש ומוסיפים סוכריות/קליק וכו׳.
סופגניות קלאסיות מקושטות1
סופגניות קלאסיות מקושטות. צילום: ענת אלישע
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות