עוגיית שוקולד צ’יפס בנינג’ה פודי

עוגייה אחת שהיא בעצם עוגה, מתוקה וטעימה שמכינים בעשר דקות. רק לערבב הכל יחד, להעביר לתבנית ולהכניס למכשיר הנינג'ה. הכי כיף בעולם!
עוגייה אחת שהיא בעצם עוגה, מתוקה וטעימה שמכינים בעשר דקות. רק לערבב הכל יחד, להעביר לתבנית ולהכניס למכשיר הנינג'ה. הכי כיף בעולם!
  • Ninja
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 2.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 38 דק׳
  • קלוריות
    3155
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3155.0 קק״ל 3155.0 קק״ל
    פחמימות 399.1 גרם 399.1 גרם
    שומן 230.4 גרם 230.4 גרם
    נתרן 1791.9 מ״ג 1791.9 מ״ג
    חלבון 38.9 גרם 38.9 גרם
    סיבים תזונתיים 6.7 גרם 6.7 גרם
    שומן רווי 126.4 גרם 126.4 גרם
    כולסטרול 787.4 מ״ג 787.4 מ״ג
    סידן 207.8 מ״ג 207.8 מ״ג
    ברזל 13.9 מ״ג 13.9 מ״ג
    אשלגן 1975.3 מ״ג 1975.3 מ״ג
    אבץ 5.6 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 38 דק׳
  • קלוריות
    3155
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3155.0 קק״ל 3155.0 קק״ל
    פחמימות 399.1 גרם 399.1 גרם
    שומן 230.4 גרם 230.4 גרם
    נתרן 1791.9 מ״ג 1791.9 מ״ג
    חלבון 38.9 גרם 38.9 גרם
    סיבים תזונתיים 6.7 גרם 6.7 גרם
    שומן רווי 126.4 גרם 126.4 גרם
    כולסטרול 787.4 מ״ג 787.4 מ״ג
    סידן 207.8 מ״ג 207.8 מ״ג
    ברזל 13.9 מ״ג 13.9 מ״ג
    אשלגן 1975.3 מ״ג 1975.3 מ״ג
    אבץ 5.6 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
10 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מניחים את הסיר הקרמי במכשיר ובוחרים במצב “אפייה/צלייה” בחום של 160 מעלות למשך 5 דקות. לוחצים על התחל כדי לאפשר לסיר להתחמם (הסיר ריק).
  2. מערבבים בקערה את הקמח, הסודה לשתייה והמלח.
  3. בקערה נפרדת מערבבים את החמאה, הסוכרים והוניל. טורפים את הביצה ומוסיפים לקערה. מערבבים היטב (עד שמתקבל קרם).
  4. מוסיפים באיטיות את המרכיבים היבשים לתערובת הביצה תוך כדי קיפול (בעזרת מרית) עד איחוד בלבד (המנעו מערבוב יתר).
  5. מכניסים לתערובת את השוקולד צ’יפס והאגוזים בתנועות קיפול.
  6. מוזגים את הבלילה לתוך הסיר וסוגרים את מכסה ההשחמה. בוחרים בתוכנית “אפייה/צלייה” בחום של 160 מעלות למשך 28 דקות ומפעילים.
  7. בתום האפייה מאפשרים לעוגה להתקרר בסיר במשך 5 דקות. מוציאים מהסיר ומגישים חם (אפשר לקשט באבקת סוכר או בגנאש שוקולד או בגלידה).

 

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיית שוקולד צ’יפס בנינג’ה פודי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    ג'ני יחזקאל

    היי אין לי מכשיר נינג’ה אפשר בתנור

      Avatar
      מערכת Foody

      היי ג’ני, אפשר בתנור

      Avatar
      אור

      אפשר להכין פרווה? איזה תחליף לחמאה?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר פשוט להשתמש בכל תחליף חמאה שאוהבים

    Avatar
    רואן סמארה

    אני אין לי את המכשיר הזה איך אני יכולה להכין את העוגה התנור ?

    Avatar
    יערה חיים

    איך אפשר לעשות את זה בלי סיר קרמי?

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות