מים בטמפרטורת החדר

לחמניות באן במחבת 1

לחמניות באן במחבת: לא תאמינו כמה זה קל!

במקום סלסלת אידוי וטכניקות מסובכות קבלו את המתכון המפתיע ללחמניות באן במחבת! הן יוצאות רכות כמו עננים ומקבלות כל מילוי באהבה
קובה סלק (צילום: יהודית מורחיים)

הקובה סלק הכי מוצלח שיש: מתכון שעבר בירושה מאמא של יהודית מורחיים

יהודית מורחיים נזכרת בשיעור הבישול הפרטי שקיבלה מאמא שלה להכנת קובות סלק פרסיים במילוי עוף המתעטפים במרק חמצמץ ועשיר בטעמים בלתי נשכחים
בייגלה ירושלמי 333

בייגלה ירושלמי מצופה בשומשום, רך פריך וטעים בטירוף

קרין גורן מעלה את ירושלים על ראש שמחתכם ומלמדת אתכם איך מכינים בייגלה ירושלמי רך ומצופה בשומשום, שמשאיר טעם של עוד. זהירות, מתכון ממכר!
בייגלה עם שומשום ושמן זית

בייגלה ביתי עם שומשום ושמן זית שכולם אוהבים

יהודית מורחיים מלמדת כיצד להכין בייגלה עם שומשום ושמן זית. בייגלה קראנצ׳י וטעים שמגישים חם מהתנור. נשאר לכם בייגלה? תכינו ממנו טוסט משגע
סופגספינג'. צילום: חגית אלקבץ

מה מקבלים מספינג’ וסופגנייה? סופגספינג’!

בחנוכה מותר לנו הכל! מטוגן, מתוק ובכלל - מושחת. אז למה להתלבט בין סופגניות לבין ספינג' אם אפשר לשלב? חגית אלקבץ מכינה סופגספינג' מפתיעות ויפות שיגוונו לכם את חוויות החג
לחמניות באן במילוי נוטלה. צילום: קרן אגם

לחמניות באן במילוי נוטלה של קרן אגם

קרן אגם מפנקת במתכון נימוח ומקורי במיוחד - קבלו מתכון של לחמניות באן מאודות ואווריריות במילוי נוטלה. כמו לנגוס בענן, רק מפחמימה ממולאת שוקולד!
לחמניות באן במילוי בשר מהיר. צילום: רון יוחננוב

לחמניות באן רכות במילוי בשר ב-5 דקות!

רון יוחננוב מלמד איך מכינים לחמניות באן רכות ונימוחות ואיך מכינים להן מילוי בשר מושלם ב-5 דקות עבודה! מי אמר שהוא מתגעגע למזרח ולא קיבל?
חצ'פורי גבינות תרד (צילום: שניר גואטה)

איך מכינים חצ’פורי תרד וגבינות גיאורגי אורגינל?

מאפה חצ'פורי במילוי גבינות ותרד בשמונה שלבים! המאפה הגיאורגי הפריך והמוכר עם ביצה נוזלית מעל פשוט עושה לנו את הכל להרבה יותר שמח

ארוחה בקערה: קוביות סלמון מוקפץ על אורז לבן

ארוחת צהריים שהילדים יעופו עליה עם קוביות סלמון מתקתקות, ירקות ואורז. קל מאד להכנה, מהיר וממכר ואת השאריות (אם תהיינה) אפשר לחמם במיקרו
פאי רועים

פאי רועים מושלם – ארוחה משפחתית נהדרת!

פאי רועים טעים שקל מאד להכין ומכיל המון רכיבים בריאים ומזינים המתאימים לכל המשפחה. הכיף האמיתי במתכון הוא שהילדים יכולים לעזור בהכנה
חלת מפתח משובצת שוקולד

חלת מפתח שוקולדית של רון יוחננוב

רון יוחננוב מצטרף לאופים של שבת הקרובה עם חלת מפתח, אבל הוא החליט שהוא הופך אותה לשוקולדית במיוחד, משובצת מטבעות שוקולד ומוגשת עם ממרח שוקולד לטבילה. ככה תבטיחו שנה הכי מתוקה שיכולה להיות!
לחם אוזבקי. צילום: רון יוחננוב

רך כמו ענן מבפנים וקריספי מתפצח מבחוץ: הלחם האוזבקי

מפחדים משמרים? רון יוחננוב מלמד להכין לחם אוזבקי שטוח, קל וטעים שישדרג לכם את שולחן השבת. רך כמו ענן מבפנים וקריספי מתפצח מבחוץ. את זה בבקשה!
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים