אגרול אפוי עם עוף וירקות – הלהיט הלוהט של רון יוחננוב

אגרול קריספי שמזכיר לנו את ימי המסעדות הסיניות ששטפו את הארץ. קבלו את המתכון לאגרול אפוי במילוי רצועות עוף וירקות, שהאפייה עושה לו רק טוב!
אגרול קריספי שמזכיר לנו את ימי המסעדות הסיניות ששטפו את הארץ. קבלו את המתכון לאגרול אפוי במילוי רצועות עוף וירקות, שהאפייה עושה לו רק טוב!
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
19 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    385
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 385.4 קק״ל 3853.6 קק״ל
    פחמימות 25.3 גרם 253.2 גרם
    שומן 24.2 גרם 242.5 גרם
    נתרן 240.3 מ״ג 2402.7 מ״ג
    חלבון 12.8 גרם 127.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 31.7 גרם
    שומן רווי 6.6 גרם 65.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 38.9 מ״ג 388.8 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 12.7 מ״ג
    אשלגן 282.8 מ״ג 2827.7 מ״ג
    אבץ 138.8 מ״ג 1387.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    385
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 385.4 קק״ל 3853.6 קק״ל
    פחמימות 25.3 גרם 253.2 גרם
    שומן 24.2 גרם 242.5 גרם
    נתרן 240.3 מ״ג 2402.7 מ״ג
    חלבון 12.8 גרם 127.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 31.7 גרם
    שומן רווי 6.6 גרם 65.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 38.9 מ״ג 388.8 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 12.7 מ״ג
    אשלגן 282.8 מ״ג 2827.7 מ״ג
    אבץ 138.8 מ״ג 1387.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
19 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: פורסים את כל הירקות לרצועות דקות.
  2. מחממים מחבת עם שמן, מוסיפים את הבצל, השום, הג’ינג’ר ופלפל הצ’ילי החריף ומזהיבים מעט.
  3. לאחר מכן מוסיפים את רצועות העוף ומקפיצים כמה דקות עד שצבען הופך ללבן.
  4. מוסיפים למחבת את כל הירקות ואת כל הרטבים ומקפיצים יחד.
  5. מבשלים במשך כ-5 דקות עד שהירקות מעט מתרככים.
  6. מעבירים את הירקות והעוף המוקפצים לקערה ומצננים את המילוי.
  7. פורשים עלה פילו, מקפלים אותו לחצי ומשמנים מעט. מניחים מהמלית ומגלגלים את הפילו לאגרול מהודק.
  8. חוזרים על הפעולה עם שאר עלי הפילו והמלית.
  9. מסדרים את האגרולים בתבנית ומברישים אותם במעט שמן.
  10. מפזרים מעל שומשום לבן ושומשום שחור.
  11. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות במשך כ-25 דקות או עד הזהבה.
עוד מתכונים לוהטים שאתם חייבים להכין:
אגרול אפוי עם עוף וירקות – הלהיט הלוהט של רון יוחננוב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    נתנאל

    אפשר להכין למלא דפי אורז ולהקפיא?לא מטוגן?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר, בהפשרה כמובן עלול להיפגע מעט הטעם

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר, בהפשרה כמובן עלול להיפגע מעט הטעם

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות