אוזני המן טבעוניות במלית לוטוס ושברי עוגיות

אוזני המן טבעוניות שיפתיעו את כולם בשולחן החג. עם מילוי קרמלי של עוגיות לוטוס, וחתיכות קראנצ'יות ומפנקות. זהירות - כל ה-20 יחוסלו בשנייה
אוזני המן טבעוניות שיפתיעו את כולם בשולחן החג. עם מילוי קרמלי של עוגיות לוטוס, וחתיכות קראנצ'יות ומפנקות. זהירות - כל ה-20 יחוסלו בשנייה
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    101
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 101.4 קק״ל 2028.9 קק״ל
    פחמימות 7.3 גרם 146.2 גרם
    שומן 6.2 גרם 123.4 גרם
    נתרן 0.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    חלבון 1.0 גרם 20.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 5.3 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 53.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1.5 מ״ג 30.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 11.2 מ״ג 224.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    101
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 101.4 קק״ל 2028.9 קק״ל
    פחמימות 7.3 גרם 146.2 גרם
    שומן 6.2 גרם 123.4 גרם
    נתרן 0.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    חלבון 1.0 גרם 20.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 5.3 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 53.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1.5 מ״ג 30.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 11.2 מ״ג 224.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית


אופן הכנה:

  1. מכינים את הבצק: לקערת מעבד המזון מכניסים את הקמח, המזולה, הקורנפלור, אבקת הסוכר והוניל ומעבדים בפולסים קצרים עד קבלת תערובת פירורית.

    חומרי הבצק נכנסים למעבד המזון.
    מכינים את הבצק

  2. מוסיפים את רסק התפוחים והמים ומעבדים עוד כ-30 שניות.
  3. אוספים לדיסקית, עוטפים בניילון נצמד ומקררים 10 דקות במקרר.
  4. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  5. מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים לעובי של חצי סנטימטר, קורצים עיגולים עם כוס ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.

    קורצים עיגולים מהבצק המרודד.
    קורצים עיגולים

  6. מכינים את המלית: מכניסים את העוגיות לשקית גדולה ומכים עליה עם מערוך, כך שיווצרו פירורי עוגיות.

    עוגיות לוטוס מפוררות.
    מפוררים את העוגיות

  7. מברישים את עיגולי הבצק במעט מים.
  8. מערבבים חצי מכמות פירורי העוגיות עם ממרח הלוטוס. מניחים תלולית מהממרח במרכז כל עיגול (כחצי כפית) ומעליה מפזרים את יתר שברי העוגיות.

    עיגולי בצק עם תלולית מלית ושברי עוגיות.
    מניחים תלוליות

  9. מקפלים את הבצק משלושה כיוונים, לקבלת צורה של אוזן המן, כשחלק מהמילוי מציץ מהמרכז. מהדקים היטב בקצוות.

    אוזן המן לוטוס לפני אפייה.
    מקפלים למשולש

  10. אופים בתנור בין 15-20 דקות, עד שמזהיב קלות בקצוות.

    אוזני המן לוטוס אחרי אפייה.
    חג שמח!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אוזני המן טבעוניות במלית לוטוס ושברי עוגיות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות