![אוזני המן מבצק קקאו. צילום: נמרוד סונדרס](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2021/02/20150920/%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99%D7%AA-%D7%A7%D7%90%D7%90%D7%95.jpg)
אוזני המן מבצק קקאו במילוי קוקוס ומייפל
אוזני המן קלאסיות- אאוט! אוזני המן מקוריות- אין! קבלו מתכון של בצק פריך בתוספת אבקת קקאו עם מילוי של קוקוס ומייפל בזיגוג שוקולד מומס
אוזני המן קלאסיות- אאוט! אוזני המן מקוריות- אין! קבלו מתכון של בצק פריך בתוספת אבקת קקאו עם מילוי של קוקוס ומייפל בזיגוג שוקולד מומס
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 155.8 קק״ל 3115.5 קק״לפחמימות 7.8 גרם 155.4 גרםשומן 11.6 גרם 231.4 גרםנתרן 5.1 מ״ג 101.2 מ״גחלבון 1.7 גרם 34.8 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 26.7 גרםשומן רווי 6.1 גרם 122.6 גרםכולסטרול 13.5 מ״ג 270.7 מ״גסידן 5.5 מ״ג 109.4 מ״גברזל 0.6 מ״ג 11.5 מ״גאשלגן 81.2 מ״ג 1623.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 6.8 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 45 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות156
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 155.8 קק״ל 3115.5 קק״לפחמימות 7.8 גרם 155.4 גרםשומן 11.6 גרם 231.4 גרםנתרן 5.1 מ״ג 101.2 מ״גחלבון 1.7 גרם 34.8 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 26.7 גרםשומן רווי 6.1 גרם 122.6 גרםכולסטרול 13.5 מ״ג 270.7 מ״גסידן 5.5 מ״ג 109.4 מ״גברזל 0.6 מ״ג 11.5 מ״גאשלגן 81.2 מ״ג 1623.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 6.8 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 156 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
![plus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/plus.png)
![minus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/minus.png)
![](https://foody-media.s3.eu-west-1.amazonaws.com/w_images/loader.gif)
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: שמים את כל מרכיבי הבצק בתוך קערת מעבד המזון ומעבדים לתערובת גושית דביקה.
מכניסים את החמאה למעבד המזון. צילום: נמרוד סונדרס מוסיפים את הקמח. צילום: נמרוד סונדרס מוסיפים את אבקת הקקאו. צילום: נמרוד סונדרס - מקבצים את הגושים לכדור בצק, משטחים לדסקית, מכסים עם ניילון נצמד ומקררים בזמן הכנת המלית.
- שמים בקערה את קרם הקוקוס, המייפל, החמאה ושבבי הקוקוס ומערבבים לתערובת לחה. שומרים בצד.
שמים בקערה את קרם הקוקוס. צילום: נמרוד סונדרס מוסיפים את סירופ המייפל. צילום: נמרוד סונדרס מערבבים היטב לתערובת אחידה. צילום: נמרוד סונדרס - מקמחים קלות את משטח העבודה ומרדדים את הבצק בעזרת מערוך לעובי של 4-5 מ”מ.
מקמחים את משטח העבודה ומרדדים את הבצק. צילום: נמרוד סונדרס - קורצים עיגולים בעזרת כוס או קורצן עוגיות עגול.
קורצים עיגולים. צילום: נמרוד סונדרס - אוספים את שאריות הבצק, מרדדים שוב וחוזרים על הפעולה.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מכינים את האוזני המן: שמים במרכז כל עיגול כפית מלית. טובלים אצבע בחלבון ומעבירים על קצוות הבצק- זה ידביק טוב את העוגיות.
שמים במרכז כל עיגול כפית מלית. צילום: נמרוד סונדרס - סוגרים את העיגול למשולש אוזן המן, עם חור במרכז, ומהדקים היטב. ממשיכים עם יתרת הבצק והמלית.
סוגרים את העיגול למשולש אוזן המן. צילום: נמרוד סונדרס מהדקים היטב. צילום: נמרוד סונדרס - מסדרים את העוגיות על התבנית ואופים בתנור במשך כ-20 דקות או עד שהן מתייצבות.
- מקשטים בשוקולד מומס ומגישים.
מקשטים בשוקולד ומחסלים את המגש! צילום: נמרוד סונדרס
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: שמים את כל מרכיבי הבצק בתוך קערת מעבד המזון ומעבדים לתערובת גושית דביקה.
- מקבצים את הגושים לכדור בצק, משטחים לדסקית, מכסים עם ניילון נצמד ומקררים בזמן הכנת המלית.
- שמים בקערה את קרם הקוקוס, המייפל, החמאה ושבבי הקוקוס ומערבבים לתערובת לחה. שומרים בצד.
- מקמחים קלות את משטח העבודה ומרדדים את הבצק בעזרת מערוך לעובי של 4-5 מ”מ.
- קורצים עיגולים בעזרת כוס או קורצן עוגיות עגול.
- אוספים את שאריות הבצק, מרדדים שוב וחוזרים על הפעולה.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מכינים את האוזני המן: שמים במרכז כל עיגול כפית מלית. טובלים אצבע בחלבון ומעבירים על קצוות הבצק- זה ידביק טוב את העוגיות.
- סוגרים את העיגול למשולש אוזן המן, עם חור במרכז, ומהדקים היטב. ממשיכים עם יתרת הבצק והמלית.
- מסדרים את העוגיות על התבנית ואופים בתנור במשך כ-20 דקות או עד שהן מתייצבות.
- מקשטים בשוקולד מומס ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
![אוזני המן מבצק קקאו במילוי קוקוס ומייפל](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2021/02/20150920/%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99%D7%AA-%D7%A7%D7%90%D7%90%D7%95.jpg)
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מה אפשר לשים במקום קרם קוקוס?
![Avatar](https://foody.co.il/app/uploads/2023/11/avatar_user_7_1701353199-54x54.png)
אפשר להשתמש בשמנת מתוקה או חלב, אבל רצוי לא להתפשר ולהכין עם קרם קוקוס ((: