אוזני המן מבצק קקאו במילוי קוקוס ומייפל

אוזני המן קלאסיות- אאוט! אוזני המן מקוריות- אין! קבלו מתכון של בצק פריך בתוספת אבקת קקאו עם מילוי של קוקוס ומייפל בזיגוג שוקולד מומס
אוזני המן קלאסיות- אאוט! אוזני המן מקוריות- אין! קבלו מתכון של בצק פריך בתוספת אבקת קקאו עם מילוי של קוקוס ומייפל בזיגוג שוקולד מומס
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    156
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 155.8 קק״ל 3115.5 קק״ל
    פחמימות 7.8 גרם 155.4 גרם
    שומן 11.6 גרם 231.4 גרם
    נתרן 5.1 מ״ג 101.2 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 34.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 26.7 גרם
    שומן רווי 6.1 גרם 122.6 גרם
    כולסטרול 13.5 מ״ג 270.7 מ״ג
    סידן 5.5 מ״ג 109.4 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 11.5 מ״ג
    אשלגן 81.2 מ״ג 1623.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    156
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 155.8 קק״ל 3115.5 קק״ל
    פחמימות 7.8 גרם 155.4 גרם
    שומן 11.6 גרם 231.4 גרם
    נתרן 5.1 מ״ג 101.2 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 34.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 26.7 גרם
    שומן רווי 6.1 גרם 122.6 גרם
    כולסטרול 13.5 מ״ג 270.7 מ״ג
    סידן 5.5 מ״ג 109.4 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 11.5 מ״ג
    אשלגן 81.2 מ״ג 1623.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: שמים את כל מרכיבי הבצק בתוך קערת מעבד המזון ומעבדים לתערובת גושית דביקה.
    שמים חמאה
    מכניסים את החמאה למעבד המזון. צילום: נמרוד סונדרס
    שמים קמח
    מוסיפים את הקמח. צילום: נמרוד סונדרס

    שמים קקאו
    מוסיפים את אבקת הקקאו. צילום: נמרוד סונדרס

  2. מקבצים את הגושים לכדור בצק, משטחים לדסקית, מכסים עם ניילון נצמד ומקררים בזמן הכנת המלית.
  3. שמים בקערה את קרם הקוקוס, המייפל, החמאה ושבבי הקוקוס ומערבבים לתערובת לחה. שומרים בצד.
    מוסיפים קרם קוקוס לקערה
    שמים בקערה את קרם הקוקוס. צילום: נמרוד סונדרס
    מוסיפים סירופ מייפל
    מוסיפים את סירופ המייפל. צילום: נמרוד סונדרס

    מערבבים היטב בקערה
    מערבבים היטב לתערובת אחידה. צילום: נמרוד סונדרס

  4. מקמחים קלות את משטח העבודה ומרדדים את הבצק בעזרת מערוך לעובי של 4-5 מ”מ.

    מרדדים את הבצק
    מקמחים את משטח העבודה ומרדדים את הבצק. צילום: נמרוד סונדרס

  5. קורצים עיגולים בעזרת כוס או קורצן עוגיות עגול.

    קורצים לעיגולים
    קורצים עיגולים. צילום: נמרוד סונדרס

  6. אוספים את שאריות הבצק, מרדדים שוב וחוזרים על הפעולה.
  7. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  8. מכינים את האוזני המן: שמים במרכז כל עיגול כפית מלית. טובלים אצבע בחלבון ומעבירים על קצוות הבצק- זה ידביק טוב את העוגיות.

    שמים מלית
    שמים במרכז כל עיגול כפית מלית. צילום: נמרוד סונדרס

  9. סוגרים את העיגול למשולש אוזן המן, עם חור במרכז, ומהדקים היטב. ממשיכים עם יתרת הבצק והמלית.
    סוגרים לאוזן המן
    סוגרים את העיגול למשולש אוזן המן. צילום: נמרוד סונדרס

    מהדקים קצוות
    מהדקים היטב. צילום: נמרוד סונדרס

  10. מסדרים את העוגיות על התבנית ואופים בתנור במשך כ-20 דקות או עד שהן מתייצבות.
  11. מקשטים בשוקולד מומס ומגישים.

    אוזני המן ללא המוצר
    מקשטים בשוקולד ומחסלים את המגש! צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אוזני המן מבצק קקאו במילוי קוקוס ומייפל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    מורן לוי

    מה אפשר לשים במקום קרם קוקוס?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להשתמש בשמנת מתוקה או חלב, אבל רצוי לא להתפשר ולהכין עם קרם קוקוס ((:

קטגוריות

אביזרים

טכניקות