רקע סימנס

אוזני המן ממולאות בקרם שוקולד וקפה

למה לא כל יום פורים? מתכון למאפה המתוק והפריך שכולנו הכי אוהבים - אוזני המן במילוי משגע ושובר שגרה של שוקולד עשיר וקפה טרי מהמכונה. זה חג באמת שמח!
למה לא כל יום פורים? מתכון למאפה המתוק והפריך שכולנו הכי אוהבים - אוזני המן במילוי משגע ושובר שגרה של שוקולד עשיר וקפה טרי מהמכונה. זה חג באמת שמח!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    236
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 236.1 קק״ל 3777.6 קק״ל
    פחמימות 18.5 גרם 296.1 גרם
    שומן 13.5 גרם 216.7 גרם
    נתרן 76.6 מ״ג 1224.9 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 61.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 17.9 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 21.3 גרם
    כולסטרול 37.1 מ״ג 592.8 מ״ג
    סידן 14.1 מ״ג 225.9 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 12.8 מ״ג
    אשלגן 91.0 מ״ג 1456.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    236
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 236.1 קק״ל 3777.6 קק״ל
    פחמימות 18.5 גרם 296.1 גרם
    שומן 13.5 גרם 216.7 גרם
    נתרן 76.6 מ״ג 1224.9 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 61.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 17.9 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 21.3 גרם
    כולסטרול 37.1 מ״ג 592.8 מ״ג
    סידן 14.1 מ״ג 225.9 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 12.8 מ״ג
    אשלגן 91.0 מ״ג 1456.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: במעבד מזון מערבלים קמח, חמאה אבקת סוכר ומלח. ברגע שמתחילים להתקבל פירורים מוסיפים את הביצה מבעד לפתח היציקה ומעבדים עד שהבצק נאסף. מקררים שעה במקרר.
  2. בינתיים מכינים את המלית: מניחים שוקולד בכלי ויוצקים עליו קפה רותח מהמכונה. מערבבים להמסה. מוסיפים ביצה ומערבבים עם שקדים טחונים.
  3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות, ב- Fast Preheat למצב טורבו 4D. מכינים 2-3 תבניות עם נייר אפייה.
  4. מרדדים, חורצים עיגולים בעזרת כוס בקוטר 7-8 ס״מ. מניחים כפית של מלית שוקולד קפה, סוגרים למשולש על ידי הידוק קצוות הבצק פנימה.
  5. מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 15 דקות או עד שהבצק יבש ויציב אבל רק מתחיל להזהיב.

    אוזני המן ממולאות בקרם שוקולד וקפה. צילום: נמרוד סונדרס
    אוזני המן ממולאות בקרם שוקולד וקפה. צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אוזני המן ממולאות בקרם שוקולד וקפה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      לא מומלץ ועדיף להשתמש בתחליף חמאה

    Avatar
    חני מואב

    רשום כוס אספרסו לאיזה כוס הכוונה?

      Avatar
      מערכת Foody

      כוס אספרסו (מנת אספרסו) מכילה 45 מ”ל (קפה ומים). בהצלחה!

    Avatar
    שרה פורטמן

    מלית של פרג ומרציפן שילוב מנצח

      Avatar
      מערכת Foody

      אכן שילוב מנצח! נשמח לשמוע איך יצא לך…

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות