< רקע נינג'ה

אוכל של בית בלי להתאמץ: קציצות עוף קלאסיות

קציצות פשוטות ומהירות להכנה שאין ילד, או מבוגר, שיסרב להן. פשוט להכניס את כל המצרכים למכשיר אחד, לקצוץ ולטגן או לבשל. כמה פשוט - ככה טעים
קציצות פשוטות ומהירות להכנה שאין ילד, או מבוגר, שיסרב להן. פשוט להכניס את כל המצרכים למכשיר אחד, לקצוץ ולטגן או לבשל. כמה פשוט - ככה טעים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    48
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 48.1 קק״ל 480.9 קק״ל
    פחמימות 8.1 גרם 81.3 גרם
    שומן 0.8 גרם 8.3 גרם
    נתרן 328.0 מ״ג 3280.0 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 19.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 5.5 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 1.8 גרם
    כולסטרול 25.3 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 10.7 מ״ג 107.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 53.3 מ״ג 532.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    48
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 48.1 קק״ל 480.9 קק״ל
    פחמימות 8.1 גרם 81.3 גרם
    שומן 0.8 גרם 8.3 גרם
    נתרן 328.0 מ״ג 3280.0 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 19.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 5.5 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 1.8 גרם
    כולסטרול 25.3 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 10.7 מ״ג 107.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 53.3 מ״ג 532.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שמים במעבד מזון עם להב קיצוץ את העוף, הבצל והשום, לוחצים על תוכנית CHOP ומעבדים עד לקבלת תערובת טחונה דקה.

    קציצות עוף קלאסיות. צילום: אפיק גבאי
    מכניסים את המצרכים ומפעילים תוכנית CHOP. צילום: אפיק גבאי

  2. מוסיפים את הביצה, התבלינים ו-1/4 כוס קמח ומערבבים ע”י 3-4 לחיצות על תוכנית PULSE לתערובת אחידה ודביקה. במידת הצורך מוסיפים עוד קצת קמח.

    קציצות עוף קלאסיות. צילום: אפיק גבאי
    מכדררים לקציצות יפות ושובבות. צילום: אפיק גבאי

  3. מחממים שמן במחבת, צרים קציצות בגודל רצוי ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה יפה.
  4. במכשיר פודי נינג’ה: בוחרים בתכנית טיגון באוויר חם, מכוונים לחום של 200 מעלות למשך 20 דקות. לוחצים על התחל/עצור על מנת להתחיל בחימום המקדים. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, מכניסים את תבנית האפייה עם הקציצות למכשיר.
  5. מגישים מיד לצד סלט ירוק קטן.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אוכל של בית בלי להתאמץ: קציצות עוף קלאסיות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות