באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

אושפלאו בסיר אחד

אושפלאו קלאסי, כזה שאי אפשר להפסיק לנשנש מהסיר. כדאי לכן להכין כמות כפולה כי כולם הולכים לעוף על המתכון הזה
אושפלאו קלאסי, כזה שאי אפשר להפסיק לנשנש מהסיר. כדאי לכן להכין כמות כפולה כי כולם הולכים לעוף על המתכון הזה
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    451
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 450.6 קק״ל 3604.6 קק״ל
    פחמימות 47.1 גרם 377.1 גרם
    שומן 11.1 גרם 88.4 גרם
    נתרן 780.8 מ״ג 6246.3 מ״ג
    חלבון 33.2 גרם 265.8 גרם
    סיבים תזונתיים 9.7 גרם 77.3 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 6.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 69.3 מ״ג 554.0 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 22.3 מ״ג
    אשלגן 595.1 מ״ג 4761.1 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 10.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    451
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 450.6 קק״ל 3604.6 קק״ל
    פחמימות 47.1 גרם 377.1 גרם
    שומן 11.1 גרם 88.4 גרם
    נתרן 780.8 מ״ג 6246.3 מ״ג
    חלבון 33.2 גרם 265.8 גרם
    סיבים תזונתיים 9.7 גרם 77.3 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 6.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 69.3 מ״ג 554.0 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 22.3 מ״ג
    אשלגן 595.1 מ״ג 4761.1 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 10.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
חיה טבואדה
X

2 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. חותכים את הפרגיות ואת הירקות.
  2. מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
  3. מצרפים לסיר גזר ומטגנים לעוד 2 דקות. לאחר מכן מוסיפים פרגיות, שום, גרגרי חומוס ומתבלים במלח, פלפל שחור, פפריקה וכורכום. מערבבים עד לחצי צלייה של הפרגיות.
  4. מצרפים את האורז לסיר, מערבבים למשך דקה שתיים כדי שיקבל צריבה קצרה.
  5. מוזגים מים רותחים לסיר, מערבבים, מכסים ומנמיכים את האש ללהבה נמוכה.
  6. מבשלים את האורז כ30 דקות. מכבים את האש, מחכים עוד 10 דקות ומגישים חם.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אושפלאו בסיר אחד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות