אטריות מוקפצות עם חצילים של משה שגב

השף שגב משה מגיש מנה זריזה וטעימה של אטריות אורז מוקפצות עם רוטב אסיאתי וחצילים מטוגנים. מנה שמכינים ב-10 דקות עבודה ומתאימה לארוחת צהריים זריזה
השף שגב משה מגיש מנה זריזה וטעימה של אטריות אורז מוקפצות עם רוטב אסיאתי וחצילים מטוגנים. מנה שמכינים ב-10 דקות עבודה ומתאימה לארוחת צהריים זריזה
  • משה שגב
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    2160
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2159.5 קק״ל 4318.9 קק״ל
    פחמימות 202.0 גרם 404.1 גרם
    שומן 144.3 גרם 288.7 גרם
    נתרן 6090.5 מ״ג 12181.0 מ״ג
    חלבון 20.3 גרם 40.7 גרם
    סיבים תזונתיים 10.2 גרם 20.3 גרם
    שומן רווי 10.4 גרם 20.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 71.9 מ״ג 143.8 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 654.3 מ״ג 1308.5 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    2160
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2159.5 קק״ל 4318.9 קק״ל
    פחמימות 202.0 גרם 404.1 גרם
    שומן 144.3 גרם 288.7 גרם
    נתרן 6090.5 מ״ג 12181.0 מ״ג
    חלבון 20.3 גרם 40.7 גרם
    סיבים תזונתיים 10.2 גרם 20.3 גרם
    שומן רווי 10.4 גרם 20.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 71.9 מ״ג 143.8 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 654.3 מ״ג 1308.5 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
משה שגב
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אטריות

חציל


אופן הכנה

  1. חותכים את החצילים לקוביות בגודל 3 ס”מ. פורסים את הבצל והשום לפרוסות דקות. קוצצים את הג’ינג’ר והכוסברה.
  2. בסיר גדול מרתיחים את המים עם המלח. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. מסננים, שוטפים במים קרים ומניחים בצד.
  3. מכינים את החציל: מחממים את השמן לטיגון במחבת רחבה ומטגנים את החצילים עד להשחמה. מוציאים לנייר סופג ושומרים בצד.
  4. מחממים את השמן בסיר גדול. מוסיפים את הבצל, השום והג’ינג’ר ומטגנים כ-5 דקות. מוסיפים את הטריאקי, רוטב הדגים והמירין ומערבבים היטב. מוסיפים את המים לפי הצורך. מסירים מהאש ומוסיפים את שמן השומשום.
  5. בסיר גדול מערבבים את האטריות עם הרוטב. טועמים ומתקנים את התיבול.
  6. מעבירים את האטריות לצלחת הגשה, מפזרים מעל את קוביות החציל, מקשטים בכוסברה קצוצה ומגישים.

הערות

  • אם חסרה למנה מליחות, מוסיפים קצת רוטב דגים, אם חסרה מתיקות, מוסיפים מעט מירין
  • אוהבי החריף יכולים להוסיף צ'ילי חריף או צ'ילי מתוק

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אטריות מוקפצות עם חצילים של משה שגב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    חנה

    מעדן יבורכו ידיך הדבר שאני שרופה עליו זה חצילים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות