אייריש קרים ביתי בקלי קלות

כבר לא צריך לקנות בדיוטי פרי - קרין גורן מלמדת איך מכינים משקה אייריש קרים ביתי משגע על בסיס ויסקי, קפה, שמנת ושוקולד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את השוקולד במיקרוגל להמסה.
  2. מערבבים בבלנדר את השמנת המתוקה, החלב המרוכז, הווניל והקפה, לאיחוד בלבד.
  3. מוסיפים לבלנדר את הוויסקי ואת השוקולד המומס ומעבדים לאיחוד.
  4. מעבירים את האייריש קרים לבקבוק סגור ושומרים במקרר (עד חודש).
  5. מגישים קר, בכוס עם קצת קרח, או בכוס אכילה מעוגייה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1837.9 קק״ל 1837.9 קק״ל
פחמימות 238.6 גרם 238.6 גרם
שומן 43.4 גרם 43.4 גרם
נתרן 514.7 מ״ג 514.7 מ״ג
חלבון 34.0 גרם 34.0 גרם
סיבים תזונתיים 2.4 גרם 2.4 גרם
שומן רווי 25.0 גרם 25.0 גרם
כולסטרול 136.6 מ״ג 136.6 מ״ג
סידן 1157.0 מ״ג 1157.0 מ״ג
ברזל 2.9 מ״ג 2.9 מ״ג
אשלגן 1681.6 מ״ג 1681.6 מ״ג
אבץ 7.9 מ״ג 7.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody