איך מכינים רביולי מלחם? רביולי פיצה מארבעה מרכיבים!

ארבעה מצרכים פשוטים, מחבת, כיריים וחמש דקות עבודה. זה כל מה שאתם צריכים בשביל להכין רביולי פיצה מפנקים ומשביעים
ארבעה מצרכים פשוטים, מחבת, כיריים וחמש דקות עבודה. זה כל מה שאתם צריכים בשביל להכין רביולי פיצה מפנקים ומשביעים
  • מעין טרודל
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 1.5]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    244
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 244.2 קק״ל 732.5 קק״ל
    פחמימות 43.4 גרם 130.1 גרם
    סוכר 6.8 גרם 20.3 גרם
    שומן 4.6 גרם 13.9 גרם
    נתרן 505.2 מ״ג 1515.6 מ״ג
    חלבון 7.1 גרם 21.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 2.9 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 2.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    244
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 244.2 קק״ל 732.5 קק״ל
    פחמימות 43.4 גרם 130.1 גרם
    סוכר 6.8 גרם 20.3 גרם
    שומן 4.6 גרם 13.9 גרם
    נתרן 505.2 מ״ג 1515.6 מ״ג
    חלבון 7.1 גרם 21.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 2.9 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 2.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 1.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מורידים את ה”קשה” של פרוסות הלחם ומרדדים אותן לפרוסות שטוחות ודקות.
  2. שמים כפית מהרוטב במרכזה של פרוסת לחם מרודדת. 
  3. מפזרים חופן פתיתי גבינה צהובה מעל הרוטב וסוגרים עם פרוסת לחם נוספת.
  4. מהדקים היטב את הקצוות של שתי הפרוסות באמצעות לחיצה עם מזלג. 
  5. מחממים חמאה במחבת ומטגנים את הרביולי עד להזהבה.

    רביולי פיצה 2
    פינוק טעים מארבעה מצרכים בלבד! צילום: מעיין טרודל

עוד מתכונים ב-10 דקות שאתם חייבים להכין:
איך מכינים רביולי מלחם? רביולי פיצה מארבעה מרכיבים!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות