אין טעים כזה: פיצה ירקות שורש משגעת!

פיצה צבעונית ומיוחדת שתגרום לכל האורחים להיות עירניים סביב השולחן ולחטוף ראשונים את הפרוסות הלוהטות. פיצה עם סלק, סלרי, גבינה, מה עוד צריך?
פיצה צבעונית ומיוחדת שתגרום לכל האורחים להיות עירניים סביב השולחן ולחטוף ראשונים את הפרוסות הלוהטות. פיצה עם סלק, סלרי, גבינה, מה עוד צריך?
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    1070
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1069.8 קק״ל 1069.8 קק״ל
    פחמימות 90.6 גרם 90.6 גרם
    שומן 57.0 גרם 57.0 גרם
    נתרן 2315.1 מ״ג 2315.1 מ״ג
    חלבון 45.9 גרם 45.9 גרם
    סיבים תזונתיים 16.0 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 23.9 גרם 23.9 גרם
    כולסטרול 88.5 מ״ג 88.5 מ״ג
    סידן 1007.5 מ״ג 1007.5 מ״ג
    ברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 2036.0 מ״ג 2036.0 מ״ג
    אבץ 4.3 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    1070
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1069.8 קק״ל 1069.8 קק״ל
    פחמימות 90.6 גרם 90.6 גרם
    שומן 57.0 גרם 57.0 גרם
    נתרן 2315.1 מ״ג 2315.1 מ״ג
    חלבון 45.9 גרם 45.9 גרם
    סיבים תזונתיים 16.0 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 23.9 גרם 23.9 גרם
    כולסטרול 88.5 מ״ג 88.5 מ״ג
    סידן 1007.5 מ״ג 1007.5 מ״ג
    ברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 2036.0 מ״ג 2036.0 מ״ג
    אבץ 4.3 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

עיטור


אופן הכנה

  1. מרדדים את כדור הבצק על משטח עבודה נקי ומקומח לעיגול בקוטר של כ־ 40 ס”מ.
  2. חותכים מהצורה שהתקבלה מרובע בקוטר 30X30 ס”מ בעזרת גלגלת של פיצה.
  3. מניחים על רשת הפיצה ומתפיחים במשך 10 דקות.
  4. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  5. מורחים את רוטב העגבניות על ריבוע הבצק, תוך שמשאירים שוליים ברוחב 1 ס”מ ללא רוטב.
  6. מפזרים קרעי גבינת מוצרלה מעל הרוטב.
  7. מסננים את ירקות השורש ממי הקרח ומתבלים אותם במעט שמן זית, סילאן, מלח ופלפל שחור גרוס.
  8. מניחים את הירקות על שטח פני הפיצה בצורה חופשית.
  9. מכניסים את הפיצה למרכז התנור החם ואופים במשך כ־ 8 דקות או עד להזהבת שולי ותחתית הפיצה.
  10. מוציאים ומגישים.
  11. אם רוצים אפשר לעטר את הפיצה בחופן בעלי מיקרו מכל סוג שאוהבים. 
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אין טעים כזה: פיצה ירקות שורש משגעת!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אלה

    וואלה הכנתי לחברה שלי בדיאטה, עבדתי עליה שזה בריא(בכל זאת הסוואה מעולה של הירקות). יצא מעולה!!!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות