
אנחנו התמכרנו: פנקייק קוריאני עם שיבולת שועל ובננה
פנקייק קוריאני הוא בעצם מגה פנקייק תפוח ושמנמן בדומה לסופלה. עם בננה, שיבולת שועל מייפל ויוגורט יווני- תרצו את הפנקייק לארוחת הבוקר היומית!
פנקייק קוריאני הוא בעצם מגה פנקייק תפוח ושמנמן בדומה לסופלה. עם בננה, שיבולת שועל מייפל ויוגורט יווני- תרצו את הפנקייק לארוחת הבוקר היומית!
- שירי עמית
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 158.3 קק״ל 633.0 קק״לפחמימות 25.6 גרם 102.3 גרםשומן 3.9 גרם 15.4 גרםנתרן 137.8 מ״ג 551.2 מ״גחלבון 4.8 גרם 19.2 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.6 גרםשומן רווי 1.1 גרם 4.2 גרםכולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״גסידן 80.3 מ״ג 321.4 מ״גברזל 0.9 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 195.8 מ״ג 783.0 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 6.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 5 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות158
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 158.3 קק״ל 633.0 קק״לפחמימות 25.6 גרם 102.3 גרםשומן 3.9 גרם 15.4 גרםנתרן 137.8 מ״ג 551.2 מ״גחלבון 4.8 גרם 19.2 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.6 גרםשומן רווי 1.1 גרם 4.2 גרםכולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״גסידן 80.3 מ״ג 321.4 מ״גברזל 0.9 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 195.8 מ״ג 783.0 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 6.2 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 158 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים


-
1 כוס שיבולת שועל
-
2 ביצים L
-
1 כוס יוגורט יווני 7%
-
4 כפות סירופ מייפל
-
1/2 כפית תמצית וניל
-
1 שקית אבקת אפייה
-
1 בננה בינוניתבשלה, מעוכה
-
2 כפות חמאת שקדים
הגשה
-
טיפה אבקת סוכר
-
4 כפות סירופ מייפל

אופן הכנה
- מכניסים את שיבולת השועל לקערת מעבד המזון עם להב חיתוך/קיצוץ.
- מפעילים מצב טחינה ב-PULSE, פעם אחת או יותר, לפי רמת הטחינה שאוהבים, דק או עבה.
- מוסיפים את שאר המצרכים: הביצים, היוגורט, המייפל, תמצית הווניל, אבקת האפייה וחמאת השקדים.
- מפעילים בתוכנית Dough עם להב הלישה, עד שמתקבלת בלילה דלילה.
- משמנים תבנית עגולה בקוטר 18 או 20 ס”מ ויוצקים לתוכה את הבלילה.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך 15 דקות.
- מעטרים באבקת סוכר וסירופ מייפל ומגישים לצד פירות חתוכים.
פנקייק קוריאני. צילום: שירי עמית
רוצים מתכונים מדליקים שיעשו לכם את החג? לחצו כאן לחוברת המושלמת שלנו!
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
אופן הכנה
- מכניסים את שיבולת השועל לקערת מעבד המזון עם להב חיתוך/קיצוץ.
- מפעילים מצב טחינה ב-PULSE, פעם אחת או יותר, לפי רמת הטחינה שאוהבים, דק או עבה.
- מוסיפים את שאר המצרכים: הביצים, היוגורט, המייפל, תמצית הווניל, אבקת האפייה וחמאת השקדים.
- מפעילים בתוכנית Dough עם להב הלישה, עד שמתקבלת בלילה דלילה.
- משמנים תבנית עגולה בקוטר 18 או 20 ס”מ ויוצקים לתוכה את הבלילה.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך 15 דקות.
- מעטרים באבקת סוכר וסירופ מייפל ומגישים לצד פירות חתוכים.
רוצים מתכונים מדליקים שיעשו לכם את החג? לחצו כאן לחוברת המושלמת שלנו!
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
בשיתוף עם Ninja
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (11)
האם ניתן להחליף את חמאת השקדים ובמה?

כן, אפשר להחליף את חמאת השקדים בחמאת בוטנים.
איזו שיבולת שועל?

שיבולת שועל שלמה וטוחנים אותה במעבד מזון. לחילופין, אפשר להשתמש בקוואקר שיבולת שועל להכנה מהירה ואין צורך לטחון.
אשמח להוראות הכנה ללא נינגה.

בשמחה 🙂 טוחנים את שיבולת השועל במעבד מזון, שמים את כל המרכיבים בקערה וטורפים ידנית היטב עם מטרפה ואופים בתנור כמו בהוראות ההכנה.