< רקע נינג'ה

אנחנו התמכרנו: פנקייק קוריאני עם שיבולת שועל ובננה

פנקייק קוריאני הוא בעצם מגה פנקייק תפוח ושמנמן בדומה לסופלה. עם בננה, שיבולת שועל מייפל ויוגורט יווני- תרצו את הפנקייק לארוחת הבוקר היומית!
פנקייק קוריאני הוא בעצם מגה פנקייק תפוח ושמנמן בדומה לסופלה. עם בננה, שיבולת שועל מייפל ויוגורט יווני- תרצו את הפנקייק לארוחת הבוקר היומית!
  • שירי עמית
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    158
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 158.3 קק״ל 633.0 קק״ל
    פחמימות 25.6 גרם 102.3 גרם
    שומן 3.9 גרם 15.4 גרם
    נתרן 137.8 מ״ג 551.2 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 19.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.6 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 80.3 מ״ג 321.4 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 195.8 מ״ג 783.0 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    158
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 158.3 קק״ל 633.0 קק״ל
    פחמימות 25.6 גרם 102.3 גרם
    שומן 3.9 גרם 15.4 גרם
    נתרן 137.8 מ״ג 551.2 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 19.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.6 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 80.3 מ״ג 321.4 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 195.8 מ״ג 783.0 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מכניסים את שיבולת השועל לקערת מעבד המזון עם להב חיתוך/קיצוץ.
  2. מפעילים מצב טחינה ב-PULSE, פעם אחת או יותר, לפי רמת הטחינה שאוהבים, דק או עבה.
  3. מוסיפים את שאר המצרכים: הביצים, היוגורט, המייפל, תמצית הווניל, אבקת האפייה וחמאת השקדים.
  4. מפעילים בתוכנית Dough עם להב הלישה, עד שמתקבלת בלילה דלילה.
  5. משמנים תבנית עגולה בקוטר 18 או 20 ס”מ ויוצקים לתוכה את הבלילה.
  6. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך 15 דקות.
  7. מעטרים באבקת סוכר וסירופ מייפל ומגישים לצד פירות חתוכים.

    פנקייק קוריאני2
    פנקייק קוריאני. צילום: שירי עמית

רוצים מתכונים מדליקים שיעשו לכם את החג? לחצו כאן לחוברת המושלמת שלנו!

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אנחנו התמכרנו: פנקייק קוריאני עם שיבולת שועל ובננה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

    Avatar
    Rumyana Moshe

    האם ניתן להחליף את חמאת השקדים ובמה?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אפשר להחליף את חמאת השקדים בחמאת בוטנים.

      Avatar
      מערכת Foody

      שיבולת שועל שלמה וטוחנים אותה במעבד מזון. לחילופין, אפשר להשתמש בקוואקר שיבולת שועל להכנה מהירה ואין צורך לטחון.

    Avatar
    ספי לנדסקרונר

    אשמח להוראות הכנה ללא נינגה.

      Avatar
      מערכת Foody

      בשמחה 🙂 טוחנים את שיבולת השועל במעבד מזון, שמים את כל המרכיבים בקערה וטורפים ידנית היטב עם מטרפה ואופים בתנור כמו בהוראות ההכנה.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות